Liberalii vad ca un semn de bun augur femeile din fruntea eurolistei

Luni, 30 Martie 2009, ora 22:03 1228 citiri

Senatorul PNL Gabriel Berca este de parere ca numele a patru femei in fruntea listei liberalilor pentru Parlamentul European este de bun augur.

"Pe primele patru locuri vor fi femei si poate fi de bun augur", a declarat Gabriel Berca, potrivit Realitatea Tv.

Cap de lista este Norica Nicolai, pe locul doi se afla Adina Valean iar pe trei Renate Weber.

Ramona Manescu, Cristian Busoi, Ben Oni Ardelean, Cristian Cojocaru, Ovidiu Silaghi, Ionel Muscalu, Radu Surugiu, Csibi Mogor, Catalin Turliuc se regasesc deasemenea pe lista PNL.

Antonescu a precizat ca de pe lista lipsesc doua nume, si anume Adrian Cioroianu si Daniel Daianu, din diferite motive. Se pare ca fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu nu a fost multumit de numarul 8 de pe lista ce i-a fost oferit, motiv pentru care nu va mai candida la europarlamentare.

Senatorul PNL Gabriel Berca a explicat de ce Adrian Cioroianu nu se mai regaseste pe listele pentru europarlamentare ale PNL.

"Daca ai mei colegi presedinti de organizatii au decis asa, Delegatia permanenta a aprobat acest lucru si nu cred ca e cazul sa mai facem alte discutii", a spus Berca.

Senatorul PNL Gabriel Berca s-a declarat dezamagit de reactia lui Adrian Cioroianu la aflarea vestii ca va fi pe locul opt pe listele liberalilor.

"Domnul Cioroianu a facut cateva afirmatii destul de dure la adresa noului presedintel al PNL in urma Delegatiei permanente si a Consiliului National. As vrea sa precizez pe aceasta cale ca uneori in politica esti mai sus sau esti mai jos, mai recunoscut sau mai putin recunoscut, important este sa mergi inainte", a mai spus Berca.

E.E.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza 1...2
1...2
rank 2
NEWS ALERT:DOMNISOARA ELENA BASESCU FIICA PRESEDINTELUI ROMANIEI DOMNUL TRAIAN BASESCU A STRANS CELE 100.000 DE SEMNATURI INTR-O SINGURA SAPTAMANA!