Gheorghe Falca sparge gheata in PNL: ce anunt a facut

Marti, 28 Iulie 2015, ora 20:52
5833 citiri
Gheorghe Falca sparge gheata in PNL: ce anunt a facut
Foto: Facebook/Gheorghe Falca

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, copresedinte al PNL Arad, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca la alegerile locale din 2016 va candida pentru al patrulea mandat, el fiind singurul din organizatia locala PNL care si-a exprimat aceasta intentie.

Falca a facut acest anunt in contextul in care, pana in 3 august, trebuie prezentate la structura centrala a partidului listele cu persoanele care vor sa candideze la alegerile locale din 2016, pentru a intra in competitia interna din PNL, in urma careia se vor stabili candidaturile finale.

"La Arad exista doar candidatura mea", a spus Falca, aflat la al treilea mandat de primar, care va candida pentru a patra oara.

Edilul a adaugat ca in celelalte orase din judet vor candida actualii primari ai PNL, iar 33 de liberali si-au anuntat intentia de a candida pentru un mandat de consilier judetean.

In aceeasi conferinta de presa, Gheorghe Falca s-a referit si la situatia lui Nicolae Iotcu, presedintele Consiliului Judetean, care este arestat preventiv pentru trafic de influenta.

Potrivit lui Falca, Iotcu isi exprimase in partid, anterior arestarii sale, intentia de a candida din nou la conducerea Consiliului Judetean Arad, insa nu a mai avut sustinerea colegilor.

"Regret ce a facut domnul Iotcu, eu am apreciat activitatea lui pana in 2013. Atunci si-a decis independenta fata de partid, nu mai era in conducerea partidului si a declarat ca va face doar administratie, nu si politica. Societatea va judeca in ce fel si-a facut treaba", a spus Falca.

El a precizat ca, potrivit statutului partidului, Iotcu este suspendat in acest moment din calitatea de simplu membru, urmand sa fie exclus din PNL doar dupa o condamnare definitiva.

Nicolae Iotcu a demisionat din Senat pentru a conduce Consiliul Judetean Arad

Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, retinut de DNA dupa ce a fost prins in flagrant vineri cand primea 10.000 de euro mita de la un om de afaceri pentru un contract de lucrari la Spitalul Judetean de Urgenta Arad, a fost arestat preventiv, sambata seara, de Tribunalul Timis. Iotcu fusese retinut, vineri seara, de DNA Timisoara, pentru trafic de influenta, dupa aproximativ cinci ore de audieri.

Seful CJ Arad, prins in flagrant in timp ce lua mita, a fost retinut

Atributiile presedintelui CJ Arad, Nicolae Iotcu, au fost preluate, luni, de catre Adrian Tolea (PNL), unul dintre vicepresedinti, pana cand prefectul va emite ordinul de constatare a suspendarii din functie a lui Iotcu.

Tolea a declarat, luni, ca a preluat atributiile in baza unei dispozitii din luna martie a lui Iotcu. Conform dispozitiei, atributiile sunt preluate de Adrian Tolea in perioada absentei presedintelui din institutie.

Conform procedurilor, dupa ce unul dintre vicepresedinti va prelua sefia CJ, consilierii vor alege un alt vicepresedinte.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#Gheorghe Falca nou mandat Arad, #Gheorghe Falca nou mandat primarie , #stiri PNL
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Falcă 1 = Mazăre 2 ?