Fostul presedinte al PNL Mehedinti il acuza pe Antonescu de tradare

Marti, 28 Mai 2013, ora 21:04
1642 citiri
Fostul presedinte al PNL Mehedinti il acuza pe Antonescu de tradare
Foto: EVZ

Fostul presedinte al PNL Mehedinti, Liviu Mazilu, exclus luni din partid, il acuza pe Crin Antonescu de tradare si de faptul ca nu respecta Statutul PNL, pe care "l-a impus prin santaj".

"Crin Antonescu continua seria epurarilor staliniste din PNL a tuturor care sunt incomozi. De altfel, decizia de excludere a mea si a doamnei Badanoiu a facut parte din pachetul de negociere dintre Crin Antonescu si Mihai Stanisoara, atunci cand a venit Stanisoara in PNL. O asteptam de mult.

Arata neputinta conducerii centrale a PNL, dar si a unora de aici, de a nu reusi sa porneasca la o competitie interna in PNL in prezenta mea. In mod evident, calitatea de membru PNL mi-ar fi oferit sansa de a candida la viitoarele alegeri, oricat de tarziu ar fi ele, pe care negresit le-as fi castigat, beneficiind de suportul tuturor organizatiilor locale ale PNL", a declarat, marti, Liviu Mazilu.

Noi propuneri de excludere a unor liberali - "PNL nu mai este un partid liberal"

Liviu Mazilu a precizat ca nu a fost informat cu privire la motivele pentru care a fost exclus si l-a acuzat pe Crin Antonescu de faptul ca nu respecta Statutul PNL, pe care "l-a impus prin santaj".

"Acuzatiile care mi s-au adus si care mi-au fost aduse la cunostinta de niste colegi, cum ca n-as fi facut campanie electorala la parlamentare, cum ca as fi santajat intr-un fel primarii PNL sa participe la Congresul de realegere a lui Antonescu - va amintiti ca primarii PNL au boicotat Congresul - sunt evident, neadevarate.

Trist este ca Statutul PNL nu se mai respecta deloc. N-am fost nici macar invitati sa ne spunem un punct de vedere, nici macar nu ne-au fost comunicate acuzatiile. Crin Antonescu respecta Statutul PNL mai deloc sau numai atunci cand vrea el, desi este impus de el prin santaj Partidului National Liberal si probabil ca asa isi doreste sa respecte si Constitutia Romaniei, daca, Doamne fereste, va ajunge presedinte", a mai declarat fostul presedinte al PNL Mehedinti.

Tariceanu, despre excluderea lui Chiliman din PNL: O executie publica

Liviu Mazilu a explicat cum, in opinia sa, Antonescu a tradat de trei ori atat PNL, cat si Organizatia PNL Mehedinti, atunci cand a impus prefect in Mehedinti din partea Partidului Conservator, cand a impus candidatura lui Tudor Chiuariu pentru un post de senator, dar si cand "a deschis portile tuturor celor din PD".

"Cel care a tradat interesele PNL nu am fost eu, ci Crin Antonescu si de trei ori, cel putin ale liberalilor de la Mehedinti. Eu cand am negociat cu PSD, am obtinut paritate pe tot ceea ce inseamna consilieri judeteni, consilieri locali, candidaturi de primari.

Urmare a alegerilor locale, PNL a iesit cu mai multi consilieri locali decat PSD. Tot Crin Antonescu a hotarat, in ciuda protocolului national, ca prefectul de la Mehedinti sa nu revina Partidului National Liberal.

A doua tradare a lui Crin Antonescu a fost atunci cand in mod total abuziv si nejustificat, ca si acum, neprezentand niciun argument, a demis intreaga conducere a PNL Mehedinti si a incredintat candidatura de senator a peste 51 de localitati din Mehedinti domnului Tudor Chiuariu, care nu a mai venit decat o singura data de atunci in judetul Mehedinti. Nu stiu cum reprezinta interesele noastre.

A treia tradare a fost atunci cand l-a adus in partid pe Mihai Stanisoara, cand a deschis portile tuturor celor din PD, celor pe care noi i-am invins cu mari eforturi si care astazi vin si preiau Organizatia PNL Mehedinti", a spus Mazilu.

Chiliman si Diana Tusa, exclusi din PNL

Liviu Mazilu a spus ca ramane in continuare un liberal, ca nu este legat de o foaie de hartie si se va intoarce in PNL atunci cand partidul "se va elibera de tirania lui Crin Antonescu".

Delegatia Permanenta a PNL a decis, luni, cu unanimitate de voturi, excluderea din partid a vicepresedintelui Consiliului Judetean Mehedinti Adriana Badanoiu, a fostului lider al PNL Mehedinti Liviu Mazilu si a consilierului local al municipiului Drobeta Turnu Severin Romulus Valcu.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#excluderi PNL, #excluderi PNL Mehedinti, #Crin Antonescu PNL Mehedinti , #Crin Antonescu
Comentarii