Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
PNL > PSD
<>547 / 639 stiri
A   A   A

EXCLUSIV Singurul deputat PNL care a votat impotriva desfiintarii Sectiei Speciale: "Votul meu s-a consemnat gresit"

EXCLUSIV Singurul deputat PNL care a votat impotriva desfiintarii Sectiei Speciale: "Votul meu s-a consemnat gresit"
Foto: Facebook/Marilen Pirtea
Marilen-Gabriel Pirtea, deputat PNL, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, este singurul liberal care a votat marti, 30 iunie, impotriva desfiintarii sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie
Citeste, cunoscuta drept Sectia Speciala.


"S-a inregistrat gresit votul meu, am votat impotriva raportului de respingere a desfiintarii sectiei. Am depus o solicitate catre Biroul Permanent ca votul meu s-a consemnat gresit", a declarat Marilen Pirtea, care este si rector al Universitatii de Vest Timisoara, pentru Ziare.com.

Potrivit surselor avizate din Parlament, Pirtea a fost singurul liberal care a sustinut prin vot nedesfiintarea Sectiei Speciale. Alaturi de parlamentarul din Timis, au votat pentru pastrarea Sectiei Speciale grupurile de deputati PMP, PSD si Pro Romania, in timp ce UDMR a absentat de la vot.
Proiectul de desfiintare a Sectiei Speciale a fost respins marti, 30 iunie, in Camera Deputatilor. PSD si Pro Romania au anuntat ca voteaza proiectul de respingere a desfiintarii acestei sectii controversate, infiintate de Comisia Iordache. Rezultatul votului: 167 de voturi "pentru" respingerea proiectului de desfiintare a Sectiei Speciale, 97 de voturi "impotriva", 25 de abtineri, doi deputati nu au votat.
Facebook ShareTweet
 Marti, 30 Iunie 2020, ora 16:30
 Sursa:Ziare.com
 Autor:Teodora Munteanu

 Articol citit de 5643 ori

Citeste si: