Excluderi in PNL: In ce conditii s-ar mai intoarce Moisescu in partid

Joi, 23 Mai 2013, ora 15:52
1575 citiri
Excluderi in PNL: In ce conditii s-ar mai intoarce Moisescu in partid
Foto: Evenimentul Zilei

Fostul presedinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, care a fost exclus din partid, a declarat, joi, ca se va intoarce in PNL doar daca partidul va merge pe linia Partidului Popular European.

Presedintele Consiliului Director al Initiativei Romania Liberala (IRL) a mai precizat ca asociatia "nu deveni niciodata partid, va ramane pentru ceea ce s-a fondat - un loc de dezbatere de idei".

Moisescu: Urmeaza o epurare sovietica in PNL! Tusa si Chiliman, pe lista

La intrebarea daca va sustine un candidat la presedintie, Moisescu a raspuns afirmativ. "Evident, dupa ce trecem de alegerile eurparlamentare, care, de departe, sunt cele mai importante, vedem si sustinerea unui candidat", a spus acesta.

De asemenea, Moisescu a spus ca IRL se afla in negocieri cu o alta formatiune de dreapta, si anume Fundatia Crestin Democrata. "Cu Fundatia Crestin Democrata suntem intr-o discutie deja avansata. Sustinem o platforma comuna pentru alegerile europarlamentare din mai 2014, o platforma comuna PPE, care sa cuprinda toate formatiunile care adera la aceasta doctrina", a adaugat acesta.

A inceput epurarea in PNL - Vlad Moisescu, exclus. Urmeaza Chiliman si Tariceanu?

Moisescu sustine ca este posibil ca cele doua sa se uneasca. "Pe termen lung, daca va rezulta un scor bun la alegerile europarlamentare si vom avea un candidat unic, nu vad de ce in 2016 sa nu se uneasca", a completat acesta.

Intrebat daca va fi exclus si Calin Popescu Tariceanu, Moisescu a raspuns ca spera "sincer ca domul Antonescu nu va ajunge chiar pana aici", dar ca sunt semnale ca acesta ar putea fi, de asemenea, inlaturat.

Fostul presedinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, a fost exclus din partid, miercuri seara, decizia fiind luata de Biroul Politic Teritorial al PNL Sector 1. In aceeasi sedinta au mai fost exclusi alti 11 liberali.

Presedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chitoiu, a declarat, pentru Mediafax, ca au fost excluse 12 persoane din partid, printre care si Vlad Moisescu, pentru faptul ca au "aderat la alte partide politice sau doctrine politice".

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Vlad Moisescu excludere PNL, #Vlad Moisescu demis PNL, #Vlad Moisescu PPE , #excluderi PNL