Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc, trimis in judecata de DNA: "Nu am savarsit nicio infractiune. Sunt nevinovat"

 Marti, 23 Februarie 2021, ora 19:18
Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc, trimis in judecata de DNA: "Nu am savarsit nicio infractiune. Sunt nevinovat"Mugur Cozmanciuc respinge acuzatiile procurorilor DNA

Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt, a declarat marti, 23 februarie, ca a luat la cunostinta "cu surprindere" din comunicatul DNA ca a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta.

Parlamentarul liberal sustine, intr-o postare pe Facebook, ca nu a savarsit nicio infractiune si este nevinovat.

"Am luat la cunostinta cu surprindere, din comunicatul de presa, ca procurorii DNA - Serviciul teritorial Bacau - au dispus trimiterea mea in judecata pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Nu am savarsit nicio infractiune. Sunt nevinovat.

Nu comentez mai multe, dar vreau sa reamintesc ca 'aceasta etapa a procesului penal reprezinta, conform Codului de procedura penala, finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta spre judecare, situatie care nu poate sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie'. Mai inteleg ca abia de acum primesc sansa reala de a ma apara", a scris Mugur Cozmanciuc.

Deputatul Mugurel Cozmanciuc, seful PNL Neamt, trimis in judecata pentru trafic de influenta. Ar fi pretins 500.000 de lei pentru o numire pe post

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticoruptie din Bacau au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Mugur Cozmanciuc pentru trafic de influenta.

In acelasi dosar au fost deferiti justitiei Vlad Marcoci, la data faptei inginer in cadrul Administratiei Nationale "Apele Romane", pentru cumparare de influenta si un administrator al unei societati comerciale, pentru instigare la cumparare de influenta.

Costel Alexe refuza sa faca un pas in spate din cauza anchetei DNA care il vizeaza: "Nu exista vreun motiv pentru care eu sa ma suspend dintr-o functie aleasa"

Dosarul a fost trimis spre judecare Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Citeste si:

 Sursa: AGERPRES
 Autor: Alina Toma

 Articol citit de 3022 ori

Citeste si: