Deputat PNL: Fuziunea cu PDL e ilegala

Sambata, 14 Februarie 2015, ora 17:44
4273 citiri
Deputat PNL: Fuziunea cu PDL e ilegala
Foto: site oficial PNL Suceava

Deputatul Stefan Alexandru Baisanu, lider al Organizatiei Judetene a PNL Suceava, a afirmat, sambata, ca fuziunea organizatiilor municipale Suceava ale PNL si PDL s-a facut "sub presiune" si ilegal. In plus, spune el, la constituirea Comitetului Judetean Executiv al PNL nu s-a respectat statutul.

Zi importanta pentru PNL: finalizeaza fuziunea pe plan local si isi face planuri de guvernare

Baisanu a declarat ca va sesiza forurile centrale ale PNL si chiar instantele de judecata, informeaza Stiri pe surse.

"Nimeni nu poate sa incalce hotararile Consiliului National la care am participat cu totii. Ca sa nu blocam constituirea CJEx, am semnat hartia, ca sa nu dam un semnal negativ procesului de constituire. Astept un raspuns de legalitate, daca nu ma adresez instantelor (...)

S-au facut presiuni pentru a se legaliza un for care nu era legal si voi aduce la cunostinta forului central de la Bucuresti (...) Transmit domnului Marian Petrache ca nu port discutii cu persoane, ci cu institutii", a transmis Baisanu.

Vineri, Consiliul Judetean Executiv al PNL, format din conducerile judetene ale fostelor PNL si PDL, s-a constituit, stabilindu-se ca PDL sa aiba 21 de membri in aceasta structura, iar PNL 12.

Baisanu sustine insa ca fostilor liberali li se cuveneau, conform statutului, 13 locuri. In timpul sedintei, a fost sunat secretarul general al PNL, Marian Petrache. Potrivit acestuia, 21 si 12 este algoritmul stabilit de conducerea centrala pentru Suceava.

Fuziunea PNL-PDL in cadrul organizatiei municipale PNL Suceava a fost finalizata, a declarat, in urma cu o saptamana, vicepresedintele pentru regiunea nord est a PNL, deputatul Ioan Balan, care a mentionat ca a fost constituit Comitetul executiv local al PNL Suceava.

Baisanu nu recunoaste nici acest for de conducere, sustinand ca s-a facut fara respectarea statutului.

Comitetul Local Executiv este forul de conducere care, pana in anul 2017, va lua toate deciziile importante ale PNL in oras, inclusiv nominalizarea candidaturii la Primaria Suceava si lista de candidati pentru Consiliul Local.

Noua structura de conducere a PNL Suceava a decis, cu unanimitate, ca sediul organizatiei municipale PNL Suceava si secretariatul general sa fie in sediul PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#fuziune PNL PDL ilegala, #fuziuni organizatii municipale PDL PNL, #Stefan Alexandru Baisanu Suceava, #Stefan Alexandru Baisanu fuziune PDL , #PDL