O nouă demisie în bloc din PNL. Prima organizație dizolvată: ”Mergem alături de Ludovic Orban într-un proiect liberal autentic”

Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 20:4111470 citiri
O nouă demisie în bloc din PNL. Prima organizație dizolvată: ”Mergem alături de Ludovic Orban într-un proiect liberal autentic”
Cristian Opriș și Ludovic Orban FOTO Facebook / Cristian Opriș

Organizația PNL Săliștea de Sus, din Maramureș, s-a dizolvat. Anunțul a fost făcut vineri, 26 noiembrie, de fostul lider Cristian Opriș, care a precizat că cei mai mulți membri vor merge în continuare alături de Ludovic Orban ”într-un proiect liberal autentic”

Opriș a precizat că majoritatea membrilor filialei au demisionat din PNL. De asemenea, el a renunțat și la funcția de consilier local, pe care o ocupa din 2020, amintind că la alegerile de atunci a fost cel mai tânăr candidat la primăria unui oraș.

”Astăzi, 26 noiembrie 2021, împreună cu majoritatea membrilor din organizația PNL din orașul Săliştea de Sus, Maramureș, am demisionat din PNL, dizolvând organizația.

Suntem prima organizație PNL din țară care se dizolvă și pleacă aproape în totalitate alături de Ludovic Orban într-un proiect liberal autentic pentru a nu trăda încrederea cetățenilor care ne-au susținut”, a scris fostul lider al organizației.

Cristian Opriș a reproșat actualei conduceri acțiunile din timpul campaniei interne din PNL și faptul că s-a aliat cu PSD, formând ”guvernul trădării.”

”Am luat această hotărâre din considerente morale. Deciziile conducerii PNL de după 25 septembrie, precum și acțiunile președintelui PNL Maramureș, atât înainte de 25 septembrie, prin radierea tuturor potențialilor delegați la congres care nu ar fi votat cu Florin Cîțu, cât și după, prin susținerea și votarea acestui guvern al trădării, în forurile de conducere ale partidului, au săvârșit grave acte de trădare ale cetățenilor români care ne-au acordat încredere, cât și ale tuturor membrilor PNL.

Prin aceste demisii, ne eliberăm de toate obligațiile de a respecta deciziile inepte ale conducerii PNL și ale președintelui PNL Maramureș și ne cerem scuze în fața tuturor cetățenilor din județ și din localitate, pe care i-am convins să-l voteze atât pe el la președinția Consiliului Județean Maramureș, cât și lista de candidați ai PNL la alegerile parlamentare.

NU SUNTEM TOȚI LA FEL!”, a conchis fostul liberal.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News