Ciprian Ciucu s-a inscris in PNL si tinteste acum postul de viceprimar

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 15:51
3172 citiri
Ciprian Ciucu s-a inscris in PNL si tinteste acum postul de viceprimar
Foto: Arhiva Facebook/ Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, cel care initial anuntase ca va candida independent la Primaria Capitalei sustinut de partidul M10 al Monicai Macovei, s-a inscris luni in PNL si se afla pe primul loc pe lista pentru Consiliul General, urmand a detine functia de viceprimar, daca va castiga alegerile locale.

"Ciprian Ciucu s-a inscris in PNL, va fi viceprimarul Capitalei", a spus candidatul liberalilor la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, precizand ca, prin acest tandem primar-viceprimar, PNL prezinta bucurestenilor o oferta integrata, care sa garanteze realizarea proiectelor.

Predoiu, noul candidat al PNL, vrea tandem cu Ciucu pentru Primaria Bucurestiului. Ce raspuns a primit

Predoiu a precizat ca Ciprian Ciucu este expert in administratie publica si a lucrat atat in tara, cat si strainatate.

"Astazi a facut un pas important, un pas pe care trebuie sa il faca oricine vrea sa isi puna proiectele in aplicare", a mai spus Predoiu.

La randul sau, Ciucu a aratat ca s-a incris in PNL luni dimineata si el si Predoiu si-au compatibilizat programele intr-unul singur pentru Bucuresti.

"Activitatea mea cu PNL este veche, niciodata nu m-am dezis de orientarea mea liberala. Aceasta formula este pentru a pune in aplicare proiectele, dintr-o pozitie executiva, pentru a da rezultatele concrete", a spus Ciprian Ciucu.

Omul lui Macovei pentru Capitala cere coalizarea dreptei impotriva lui Firea: Alegeri primare intre mine si Nicusor Dan

Catalin Predoiu a mai spus ca Biroul Politic al PNL Bucuresti a votat in unanimitate propunerea ca Ciprian Ciucu sa fie primul pe lista partidului pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Intrebat daca pe lista consilierilor pentru CGMB se afla si Marian Munteanu, Catalin Predoiu a raspuns: "Domnul Munteanu a declarat ca nu mai doreste sa candideze, nu mai figureaza pe lista".

Marian Munteanu, pe lista candidatilor pentru consilieri locali ai PNL (Surse)

M10, partidul Monicai Macovei, i-a retras pe 20 aprilie sprijinul lui Ciprian Ciucu pentru candidatura la Primaria Capitalei.

"M10 Bucuresti a decis sa retraga sustinerea pentru candidatura domnului Ciprian Ciucu pentru functia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL in vederea unei posibile intrari in PNL, intentie pe care a recunoscut-o public si pe care ne-a comunicat-o", se arata intr-un comunicat al partidului condus de Monica Macovei.

Ciprian Ciucu, acuzat ca negociaza cu PNL - Partidul lui Macovei nu-l mai sustine pentru Primaria Capitalei

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Ciprian Ciucu PNL, #Ciprian Ciucu CGMB, #Ciprian Ciucu viceprimar , #Primaria Capitalei
Comentarii