Cine sunt candidatii PNL la primariile de sector din Bucuresti (Video)

Luni, 07 Martie 2016, ora 16:43
3406 citiri
Cine sunt candidatii PNL la primariile de sector din Bucuresti (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a anuntat, luni, ca liberalii si-au desemnat candidatii pentru primariile sectoarelor 1, 2, 3, 4 si 5, printre acestia numarandu-se Alexandru Nazare - la Sectorul 1 si actualul primar interimar al Capitalei, Razvan Sava - la Sectorul 4.

"Azi, Comisia de organizare a unificarii PNL a hotarat candidatii la functia de primar de sector pentru primariile 1, 2, 3, 4 si 5. Acestia sunt urmatorii: la Primaria Sectorului 1 - Alexandru Nazare, la Primaria Sectorului 2 vom merge cu Dan Cristian Popescu, la Primaria Sectorului 3 cu Florin Stefan Vasile, la Primaria Sectorului 4 cu Razvan Sava, iar la Primaria Sectorului 5 cu Ovidiu Raetchi", a declarat Predoiu, la Palatul Parlamentului.

PNL nu exclude o alianta cu Basescu pentru Bucuresti

In ceea ce priveste Primaria Sectorului 6, liderul liberal a precizat ca partidul asteapta in zilele urmatoare "o cercetare calitativa de anvergura", urmand ca o decizie privind candidatul PNL sa fie luata lunea viitoare.

"In orice caz, as dori sa precizez fara echivoc ca nu vom merge la Sectorul 6 cu domnul Florescu. Deci dezavuez orice speculatie pe aceasta tema. Nici nu s-a pus problema si nici nu se va pune problema sa mergem la Sectorul 6 cu domnul Florescu", a adaugat Catalin Predoiu.

Intrebat daca PNL ia in calcul un tehnocrat pentru aceasta primarie de sector, Predoiu a raspuns ca nu si ca in luarea unei decizii liberalii vor pleca de la solutiile existente in partid.

Predoiu: Vreau sa vad si eu cum Nicusor Dan crede ca va castiga primaria Capitalei

Presedintele PNL Bucuresti a mai spus ca in desemnarea candidatilor liberalii au tinut cont inclusiv de potentialul de crestere.

"Toate sondajele au aratat ca toti candidatii care au fost luati in calcul - in general au fost doua persoane pentru fiecare sector - s-au aflat umar la umar, practic in marja de eroare, si s-a avut in vedere atat plasamentul, cat si rezerva de crestere pentru viitor. S-a avut in vedere, de asemenea, durata in care si-au facut campanie.

Unii au inceput campania de cateva luni de zile, altii au inceput-o relativ recent, de trei-patru saptamani, si faptul ca ei sunt plasati unul langa altul arata un potential de crestere mai mare pentru candidatul care a facut o campanie intensiva si deja este la egalitate cu celalalt", a explicat Predoiu.

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#candidati PNL sectoare, #candidati PNL primarii sector , #stiri PNL