Cine participa din partea PNL la consultarile de la Cotroceni

Luni, 03 Iunie 2019, ora 18:07 4761 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Delegatia PNL care va participa, marti, la consultarile de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis va fi formata din presedintele partidului, Ludovic Orban, deputatii Raluca Turcan, Florin Roman si Ion Stefan si presedintele PNL Bistrita, Ioan Turc.

"PNL a luat decizia privitoare la componenta delegatiei care va reprezenta partidul la negocierile declansate de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, dupa referendumul initiat de presedinte, care a fost validat printr-un vot masiv al cetatenilor. PNL va fi reprezentat de presedintele partidului si de reprezentantii primelor patru filiale judetene in ordinea scorului la alegerile pentru Parlamentul European, respectiv doamna prim-vicepresedinte Raluca Turcan, domnul vicepresedinte Florin Roman, domnul vicepresedinte Ionut Stefan, reprezentand Vrancea, si domnul presedinte al PNL Bistrita, Nelu Turc", a declarat, luni, presedintele PNL, dupa sedinta Biroului Politic National al partidului.

El a spus ca vointa exprimata de cetateni la referendum este "litera de lege" pentru PNL.

"Mandatul este foarte clar. Pentru noi vointa exprimata de cetateni in cadrul referendumului este litera de lege si vom sustine toate demersurile initiate de presedintele Romaniei pentru a transpune in fapt vointa exprimata de cetateni in cadrul referendumului", a precizat Orban.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joia trecuta, o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament prin care ia invitat la consultari la Palatul Cotroceni, pe 4 si 5 iunie, pentru stabilirea "directiilor de actiune necesare punerii in aplicare a referendumului national din 26 mai".

Programul consultarilor la Cotroceni si primele reactii politice. Ce i-a cerut Dancila lui Iohannis

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii