Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cici de la Sistem a schimbat din nou partidul - al patrulea in patru ani

Vineri, 20 Mai 2016, ora 19:00
4340 citiri
Cici de la Sistem a schimbat din nou partidul - al patrulea in patru ani
Foto: Facebook/Rogojan Mihai Ciprian

A lasat muzica pentru politica si dupa ce a trecut prin PDL, PMP si UNPR, senatorul Ciprian Rogojan, s-a inscris in PNL.

Senatorul a confirmat, vineri, informatia pentru News.ro, si a precizat ca nu a negociat functii cu liberalii.

"In PNL nu am cerut nicio functie. Doresc sa muncesc alaturi de membrii acestui partid si voi lasa rezultatele muncii mele sa decida ce pozitie voi avea in viitor", a declarat Ciprian Rogojan.

"Vreau sa multumesc conducerii centrale a PNL pentru faptul ca a avut incredere in mine. Este o onoare faptul ca pot sa fac parte dintr-un partid care a avut si va mai avea multe de spus in politica romanesca. In timpul mandatului meu am colaborat foarte bine cu senatorii si deputatii liberali", a spus Rogojan.

Senatorul a punctat ca, in timpul mandatului sau, a sustinut alaturi de PNL mai multe proiecte de lege, care au fost adoptate.

In ceea ce priveste motivele plecarii sale din UNPR, Rogojan - fost membru PDL si PMP - a sustinut ca i s-au "impus si s-au trasat niste sarcini de partid care nu erau conforme cu valorile sale".

Cici de la Sistem a parasit partidul Elenei Udrea si s-a inscris in UNPR

"Mi s-a impus sarcina, ca membru in Comisia de Cultura si Media din Senat, de a vota noua conducere a TVR, in special desemnarea doamnei Irina Radu in postul de conducere suprema a institutiei. (...) Acesta a fost si motivul pentru care eu am demisionat din UNPR, devenind independent", a mentionat senatorul.

Rogojan a precizat ca nu a considerat ca echipa Irinei Radu, prin programul pe care l-a prezentat, poate rezolva problemele postului public de televiziune.

Senatorul Ciprian Rogojan si-a anuntat, pe 9 mai, in plenul Senatului, demisia din grupul parlamentar al UNPR, al carui vicelider era. La acea vreme, el preciza ca va activa ca independent.

Ciprian Rogojan, fost membru al trupei Sistem, a intrat in politica in 2012, cand a fost ales senator din partea PDL. Acesta a fost casatorit cu fiica fostului ministru al Economiei Ion Ariton, fost lider PDL. In 2014, Rogojan a trecut la PMP, fiind cunoscut ca un apropiat al Elenei Udrea. A plecat din PMP spre finalul anului si a intrat in UNPR, unde a activat pana in luna mai.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ciprian Rogojan inscris PNL, #Ciprian Rogojan PNL, #Ciprian Rogojan senator , #stiri PNL
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Cici de la Sistem a schimbat din nou partidul - al patrulea in