Marea surpriza aparuta intre cei 4 candidati la sefia PNL Timis: fostul partener de afaceri al Elenei Udrea

Luni, 05 Iulie 2021, ora 18:46
4901 citiri
Marea surpriza aparuta intre cei 4 candidati la sefia PNL Timis: fostul partener de afaceri al Elenei Udrea
Alin Popoviciu spune ca este dispus sa mearga in instanta daca-i este respinsa candidatura FOTO Facebook/ Alin Popoviciu

Ingramadeala la PNL Timis pentru functia de presedinte al filialei: 4 candidati aspira la pozitia suprema.

Vorbim despre Alin Nica, actual presedinte interimar al PNL Timis si presedinte al Consiliului Judetean Timis, Sorin Munteanu, primar in Buzias, deputatul Claudiu Chira si Alin Popoviciu, fost deputat, actual consilier judetean.

Alin Popoviciu, marea surpriza

Marea surpriza la alegerile pentru filiala liberala din Timis este Alin Popoviciu, fost deputat PDL si partener de afaceri al Elenei Udrea. Acesta a dat in judecata filiala judeteana a partidului dupa ce a fost dat afara din PNL in toamna anului 2020, iar procesul este inca in desfasurare.

Fostul deputat PDL si-a anuntat, duminica, "interesul de a candida" pentru functia de presedinte al filialei Timis al PNL, chiar in plin scandal dupa alegerile din filiala Timisoara.

Prin documentul trimis conducerii filialei, acesta si-a motivat gestul prin ce se intampla la nivelul filialei "a carei conduceri vizeaza in exclusivitate interesele a trei oameni si anume presedintele interimar Alin Nica, secretarul general Danut Groza si secretarul general adjunct Bogdan Ghelbere" si pentru ca "in sase luni de zile de cand acestia au preluat conducerea, singurele realizari sunt nemultumirile primarilor din judet, deceptionati de promisiunile si minciunile care nu s-au materializat in ceva concret si proastele negocieri, care au condus la pierderea unor functii publice strategice in teritoriu".

Fostul deputat PDL a declarat ca se asteapta ca sa-i fie respinsa candidatura si avertizeaza ca imediat va urma "o actiune imediata in instanta, in urma careia cei vinovati vor fi trasi la raspundere pentru obstructionarea dreptului meu de a candida, inclusiv anularea alegerilor interne pentru presedintia organizatiei judetene PNL Timis".

Pana acum, pentru sefia PNL Timis si-au anuntat candidaturile Alin Nica, presedinte interimar al filialei judetene si presedinte al CJ Timis, si Sorin Munteanu, primarul orasului Buzias.

Ce s-a intamplat sambata

Desi alegerile pentru desemnarea unei noi echipe de conducere trebuiau sa aiba loc pe 10 iulie, acestea au fost amanate si deocamdata nu a fost anuntat un alt termen limita. Alegerile pentru sefia organizatiei municipale PNl Timisoara s-au transformat sambata intr-un scandal public dupa ce actuala echipa de conducere a decis sa anuleze scrutinul pe motiv ca exista probleme la baza de date a membrilor.

"Intrucat nu vor putea fi indeplinite conditiile pentru organizarea CCJ in data de 10 iulie 2021, termenul de depunere a candidaturilor la alegerile pentru noul BPJ se va prelungi pana la o data pe care o vom stabili in cadrul BPJ", a transmis duminica PNL Timis, pe pagina de Facebook.

Redam mai jos imagini video cu huiduieli la sedinta PNL:

https://www.youtube.com/watch?v=mzBTERt9ubw

Batalia dintre Florin Citu si Ludovic Orban, inaintea congresului din 25 septembrie, se da in aceasta perioada in filialele liberale din tara. Astfel, daca pana acum cateva saptamani alegerile din filiale pareau ca vor merge in linie dreapta, intrarea lui Florin Citu in cursa pentru pozitia de presedinte al PNL a complicat si viata liderilor liberali din teritoriu, care s-au trezit cu contracandidati.

Miza alegerilor din filiale este una extrem de mare, dat fiind faptul ca de rezultatul acestora depinde si sustinerea pe care se vor baza cei doi contracandidati la sefia formatiunii politice, Ludovic Orban si Florin Citu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat luni seară, 22 aprilie, la Ploieşti, referindu-se la rocada candidaţilor PSD şi PNL, că aceştia se schimbă precum...
#PNL Timis, #Alin Nica, #Florin Citu, #Ludovic Orban, #Alin Popoviciu, #popoviciu udrea , #stiri PNL