Bodea, despre excluderea din PNL: Vinovat, am spus adevarul si nu am tremurat in fata kaiserului

Joi, 09 Iunie 2016, ora 14:12 9252 citiri
Foto: Facebook / Cristian Bodea

Senatorul PNL Cristian Bodea a comentat, joi, excluderea sa din PNL, afirmand ca, alaturi de deputatul Theodor Paleologu, este vinovat pentru ca a spus "adevarul poporului si nu tremura in genunchi in fata preaintelepciunii kaiserului", el facand trimitere la procesele din perioada Inchizitiei.

"Nu ma asteptam sa devin o legenda in PNL inca din timpul vietii: 'cel care se plimba de la o televiziune la alta'. Astept si 'cel care vorbeste fara frica', si 'cel care Adevar graieste'... Pe vremea Inchizitiei, ti se oferea un proces corect: te saltau, te chinuiau pana recunosteai si, apoi, te omorau! Ei stiau dinainte ca tu esti vinovat! Torquemada dormea linistit ca respectase procedurile intocmai", a comentat, pe Facebook, senatorul PNL Cristian Bodea.

Reactia sa vine dupa declaratia copresedintelui PNL Vasile Blaga, potrivit careia partidul va respecta procedurile pentru excluderea lui Cristian Bodea si a deputatului Theordor Paleologu din partid.

Cristian Bodea a sustinut ca alaturi de deputatul Theodor Paleologu este vinovat pentru ca a spus "adevarul poporului si nu tremura in genunchi in fata preaintelepciunii kaiserului".

"Cum ar veni, Bodea si Paleologu sunt vinovati pentru ca spun Adevarul poporului, si nu tremura in genunchi in fata preaintelepciunii kaiserului. De fapt, dupa Statutul actual, esti vinovat pentru ca vorbesti. E drept, inca nu e interzis sa gandesti ceva impotriva 'conducerii', de partid si de stat. Dar nu mai e mult pana nu gasesc ei o solutie si pentru asta. Dupa proceduri, bineinteles...", a comentat ironic Cristian Bodea.

Miercuri seara, Cezar Preda a cerut, in sedinta Biroului Politic National, excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea, dupa ce ambii parlamentari criticasera dur conducerea PNL.

In replica, Teodor Paleologu a declarat ca excluderea sa face parte din suita de imbecilitati piramidale ale PNL, aratandu-se nemultumit ca autorii dezastrului electoral raman in functii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News