Plaja supranumită ”Hawaii de Grecia”. Destinația, care pare un loc exotic exclusivist, atrage turiștii ca un magnet

Duminica, 07 Mai 2023, ora 03:19
13961 citiri
Plaja supranumită ”Hawaii de Grecia”. Destinația, care pare un loc exotic exclusivist, atrage turiștii ca un magnet
Plaja Lefki, Grecia FOTO Twitter/ rachele storai

Grecia are numeroase locuri care vă vor face să simțiți că tocmai ce ați ajuns într-o destinație exotică exclusivistă, ruptă de pe alt colț al globului.

În Grecia există o plajă unică, care atrage în mod special atenția turiștilor, fiind supranumită ”Hawaii de Grecia”. Este situată pe insula Halkidiki și este vorba despre plaja Lefki.

Plaja Lefki, Hawaii de Grecia

Plaja Lefki este situată în Halkidiki, fiind un mic diamant din nordul Greciei. Imediat ce ajungi pe plajă, vei înțelege comparația cu Hawaii. Nisipul este alb, apa nu este deloc adâncă și este cristalină, transparentă. Turiștii care ajung pe această plajă se întorc cu siguranță.

Dacă vreți să ajungeți în apă adâncă, trebuie să mergeți cel puțin 20 de metri, drept urmare este un loc ideal pentru copii. Deși este mai degrabă o plajă ”vânată” de iubitorii de camping și de plaje sălbatice, veți găsi taverne cu preparate delicioase grecești.

Lângă plajă se află și o biserică decorată în stil tradițional grecesc în interiorul căreia se află iconostase și picturi antice.

Plaja Lefki este apreciată în special de persoanele care vor să se odihnească, fără agitație și zgomot.

Cum ajungi pe plaja Lefki

Pentru a ajunge pe plaja Lefki, care arată ca Hawaii, va trebui să închiriați o barcă din apropiere de plaja Vourvourou din Sithonia. Merită efortul deoarece vei simți că faci baie în rai.

În orice caz, Halkidiki este una dintre destinațiile preferate atât ale grecilor, cât și ale turiștilor străini din întreaga lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenţionare de călătorie pentru Grecia emisă de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care anunță că miercuri, 16 aprilie, vor avea loc greve în sectorul transportului public. Conform...
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris
VIDEO
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris VIDEO
Flacăra Olimpică a fost aprinsă, marţi, la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa Templului Herei, s-a ridicat un nou pod între Jocurile Antice...
#plaja lefki, #Hawaii, #Grecia , #Grecia
Comentarii