Victor Ponta, ironic după ce Nicolae Ciucă a fost acuzat de plagiat: ”Să îl lăsăm în pace, demisia mi-o dau eu”

Miercuri, 19 Ianuarie 2022, ora 18:48
3320 citiri
Victor Ponta, ironic după ce Nicolae Ciucă a fost acuzat de plagiat: ”Să îl lăsăm în pace, demisia mi-o dau eu”
Fostul premier îi atacă pe ”ipocriții” care nu îi cer demisia lui Nicolae Ciucă FOTO Facebook / Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a reacționat ironic în urma scandalului de plagiat în care este implicat actualul șef al guvernului, Nicolae Ciucă.

După ce a fost și el acuzat că și-a plagiat teza de doctorat, Ponta îi transmite premierului să își continue activitatea, spunând că va demisiona el.

Fostul lider al PSD reclamă ipocrizia unor lideri politici, care lui i-ai cerut demisia în urma scandalului și l-au ”linșat”.

”#Demisia Ponta! Aștept să iasă din nou domnii Băsescu, Iohannis, Funeriu, Mircea Dumitru, Liiceanu & Co să îmi ceară demisia; aștept ca toți cei fraieriți de ”domnii” de mai sus care strigau dupa mine ”Plagiatorule” să se mai uite o dată în oglindă și să își mai tragă o palmă!

Sunt cel mai pățit cu poveștile astea și am, deci, dreptul să vorbesc: să îl lăsăm în pace pe Dl Ciucă să facă ceea ce așteptăm toți de la el: rezolvarea crizelor din energie, finanțe, sănătate, educație.

Nu cred că trebuie să piardă mult timp ca să dea explicații acuzațiilor făcute de o jurnalistă dovedită că a plagiat ea însăși; să explice ce a scris în teza de doctorat de acum 18 ani; să explice că a susținut teza în 2003 (ca și mine ) și este acuzat că nu a respectat Legea din 2006 (ca și mine). Să se ocupe de problemele țării, nu de ”scheleții din dulap” dezgropați după atâția ani.

Cred că nu are nicio problemă legală - și eu am câștigat în instanță împotriva abuzurilor făcute de Ministrul Mircea Dumitru (cu dosar de colaborator al Securității) la cererea lui Dacian Cioloș și spre marea satisfacție a lui Klaus Iohannis.

E adevărat că dl Iohannis a zis că:

Dar știți bine că Dl Iohannis a zis multe când era vorba de adversari - nu se aplică și la aliați. Să îi ”dăm pace” Dlui Iohannis (cum se spune în Ardeal)!

Nici nu cred că are obligații morale față de ipocriții care l-ar fi linșat dacă era la PSD și care tac ca peștii acum . Nici față de un electorat care e sătul de scandalurile artificiale și de ”prosteala” pe care o aud mereu când e vorba de ”pesediști” - și care nu are niciun alt resort decât bătălia politică.

Propun ca Dl Ciucă să își vadă de problemele din energie, sănătate, educație, finanțe șamd - și sper să aibă rezultate concrete și mai bune cât mai rapid, că suntem cu ”apa peste cap” . Pentru scandalul cu plagiatul îmi dau eu demisia!”, a scris fostul lider al PSD pe Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce merge Iohannis în Coreea însoțit de Arafat, Burduja, Odobescu și Tîlvăr: “Există potenţial şi interes reciproc de colaborare”
De ce merge Iohannis în Coreea însoțit de Arafat, Burduja, Odobescu și Tîlvăr: “Există potenţial şi interes reciproc de colaborare”
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#plagiat, #nicolae ciuca, #Victor Ponta, #Klaus Iohannis, #PSD congres presedinte , #stiri Victor Ponta