Cîţu, despre acuzaţia de plagiat la adresa lui Ciucă: ”Domnul premier va trebui să clarifice în faţa românilor situaţia”

Marti, 18 Ianuarie 2022, ora 21:51 1791 citiri
Florin Cîțu, președintele PNL

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, marţi seară, că premierul Nicolae Ciucă trebuie să clarifice cât mai repede situaţia cu acuzaţia de plagiat, lucru pe care a şi început să-l facă.

Cîţu susţine că, în acest moment, acuzaţia care i se aduce premierului nu este o vulnerabilitate.

Florin Cîţu a fost întrebat, marţi seară, la Digi 24, despre acuzaţia de plagiat la adresa lui Nicolae Ciucă şi a răspuns: ”Aici, vă daţi seama, este domnul premier. Va trebui să clarifice - şi cu siguranţă va face acest lucru - în faţa românilor situaţia cu teza de doctorat”.

Cîţu precizează însă că această acuzaţie nu este o vulnerabilitate pentru PNL: ”Nu, în acest moment. Sigur, premierul Ciucă va veni şi va explica, este de datoria domniei sale să explice. În acest moment nu este o vulnerabilitate”.

Preşedintele PNL consideră că trebuie clarificată rapid situaţia ”ca să nu devină o vulnerabilitate”.

Întrebat, de asemenea, ce relaţie are cu premierul, liderul PNL a afirmat: ”E o relaţie cinstită, onestă. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm. Discuţia aseară a fost foarte bună. O discuţie lungă, nu tot timpul în cei mai prietenoşi termeni”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News