Victor Pițurcă, revoltă neașteptată: "Ne-am vândut țara!" Ce spune despre președintele Iohannis

Joi, 20 Octombrie 2022, ora 10:34
8724 citiri
Victor Pițurcă, revoltă neașteptată: "Ne-am vândut țara!" Ce spune despre președintele Iohannis
Victor Pițurcă e virulent FOTO facebook

Victor Pițurcă, antrenorul cu cele mai multe meciuri pe banca echipei naționale, s-a lansat într-un discurs fără nicio legătură cu fotbalul, în care critică dur ce se petrece în România.

Invitat la podcastul Tare de tot, Pițurcă s-a luat inclusiv de președintele Klaus Iohannis.

"Pe România trage toată lumea! În România, în momentul de faţă sunt aduse fructele, legumele, carnea de cea mai joacă calitate. Şi preţurile sunt la fel de mari ca în Franţa. Dacă ar fi să comparăm cu preţurile în Spania, Italia, Franţa sunt magazine mult mai ieftine ca în România.

Sunt foarte îngrijorat. A apărut chestia asta, că ne-am vândut ţara. Sunt total de acord. Ce se întâmplă în ţara noastră... Pe ţara asta trag toţi! Americani, nemţi, francezi, englezi ... Ne-au luat tot! Am dat tot! Nu ştiu ce mai avem noi.

În ţara asta atât de bogată, în care oamenii ar trebui să fie fericiţi, am ajuns ca pensionarii să nu-şi mai poată plăti energia, gazele şi aşa mai departe. Nu pot mânca o pâine, o lubeniţă, cum spunem noi în Oltenia, pentru că pieţele sunt acaparate de anumite persoane şi vin produse de un leu care sunt vândute cu 8, 9, 10 lei.

În ultimii ani nu am avut un om politic interesat de oameni. Ei nu înţeleg că sunt aleşi, votaţi ca să aibă grijă de acei oameni.

Îi doare undeva de oameni! Nu-i interesează. Chiar nu-i interesează. Vine preşedintele şi spune 'pregătiţi-vă, pregătiţi-vă că va fi rău!' Păi, domnule preşedinte, oamenii te-au pus acolo ca să nu fie rău. Dumneata nu vorbi şi ne spune că va fi rău, că ştim cu toţii lucrurile astea, ci fă ceva ca să nu ne fie rău", a afirmat Victor Piţurcă, conform digisport.ro.

Piți a explicxat și de ce nu a fost niciodată interesat de o carieră politică. "În politică trebuie să fii diplomat şi să minţi foarte mult. Dacă era să fiu diplomat poate ajungeam şi eu să antrenez, nu ştiu, pe Inter", a punctat Piți.

O cubaneză a obținut cel mai bun rezultat al României la Campionatul European
O cubaneză a obținut cel mai bun rezultat al României la Campionatul European
Sportiva română de origine cubaneză Amanda Zuaznabar-Torres s-a clasat pe locul 7 la cat. 63 kg, vineri, la Campionatele Europene de judo de la Zagreb (Croaţia). Amanda Zuaznabar-Torres a...
Veste mare pentru cei mai săraci români. Care va fi salariul minim net din 2025
Veste mare pentru cei mai săraci români. Care va fi salariul minim net din 2025
Mai mulți bani pentru cei mai săraci dintre români, din 2025. De la 1 ianuarie anul viitor, niciun român nu va încasa un venit mai mic de 500 de euro net („în mână"), adică 2.500 de lei,...
#Piturca, #virulent, #Iohannis, #critici, #Romania, #legume, #tara vanduta , #stiri fotbal