Soluții personalizate pentru piscine oferite de Aquamar

Advertorial
Vineri, 20 Ianuarie 2023, ora 16:58
3516 citiri
Soluții personalizate pentru piscine oferite de Aquamar
FOTO: shutterstock.com

Îți dorești o piscină personalizată, ideală pentru o locuință individuală, un spațiu rezidențial, hotelier sau comercial? Echipa Aquamar Solutions te poate ajuta să transformi în realitate proiectul mult visat. Iată principalele servicii de care poți beneficia.

Consultanță pentru proiectarea piscinei

Dacă ai în plan construirea unui bazin de înot și relaxare, suntem bucuroși să te anunțăm că Aquamar oferă consultanță personalizată pentru proiectarea piscinei. Datorită experienței de neegalat dobândite în acest domeniu, sfaturile oferite sunt solide și de încredere. Astfel, beneficiezi de cele mai bune soluții, adaptate proiectului tău.

Pregătirea unui proiect sustenabil

Aquamar Solutions poate transforma cu succes ideea ta într-un proiect funcțional și sustenabil. Pe baza intențiilor de utilizare, spațiului alocat, preferințelor de stil și bugetului, echipa îți prezintă un plan detaliat, care include poziționarea piscinei, echipamentele necesare, opțiunile de finisare și accesoriile pentru cuvă. Toate elementele trebuie să se îmbine perfect, cu scopul de a obține un design cu durabilitate extinsă și costuri minime de utilizare.

Soluții pentru recircularea și filtrarea apei din piscină

Mai ales în contextul valului de scumpiri la energie electrică, considerăm că este important să investești în echipamente performante. Recomandarea echipei Aquamar este să utilizezi pompe de recirculare cu turație variabilă și un mediu activat de filtrare de generație nouă, pentru economii de până la 80% la electricitate față de sistemele clasice.

Soluții pentru încălzirea și acoperirea piscinei

Dacă vrei să beneficiezi de o piscină interioară sau exterioară încălzită, soluțiile Aquamar sunt: pompele de căldură aer-apă cu tehnologia Full Inverter, mai economice cu până la 70% decât cele On/Off; sistemul de pereți din isoblock, cu blocuri de polistiren care izolează foarte bine bazinul; prelată termică, cu bule, și un acoperiș retractabil pentru împiedicarea evaporării și menținerea temperaturii apei.

Soluții pentru curățarea și întreținerea piscinei

Pentru economii importante la soluțiile de întreținere și curățare a piscinei, dar și la apă și curent electric, specialiștii Aquamar recomandă: o vană automată pentru spălarea în contracurent a filtrelor, un controler și dozator de substanțe chimice, o prelată de vară sau un acoperiș retractabil, astfel încât echilibrul apei să nu fie afectat de evaporare, precipitații, impurități aduse de vânt etc.

Construcția piscinelor interioare sau îngropate

Indiferent de tipul de piscină pe care ți-l dorești, echipa Aquamar pornește de la ideea ta, demarează etapa de construcție conform planului stabilit și sub stricta supraveghere a unui șef de proiect, realizează finisajele și ultimele detalii pentru darea în folosință a noului bazin.

Mai mult, ai parte de consultanță pentru obținerea autorizației de construcție, conform tuturor condițiilor impuse de autoritățile locale. Cu o experiență de peste 40 de ani, Aquamar Solutions te ajută să obții piscina ta de vis, dar și să o îngrijești corespunzător.

Apelează cu încredere la profesioniștii Aquamar pentru consultanță, proiectarea și construcția unei piscine. Ideea ta va fi transformată într-un proiect funcțional, sigur pentru utilizatori, cu un design inedit și adaptat preferințelor tale. Totodată, se ține cont de bugetul alocat și de realizarea unui bazin cu costuri de exploatare minime.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#piscina, #constructie piscina, #proiectare piscina , #proiecte constructii