Motivul pentru care "James Bond" a fost amendat și chemat la tribunal

Vineri, 15 Martie 2024, ora 09:11
2340 citiri
Motivul pentru care "James Bond" a fost amendat și chemat la tribunal
Pierce Brosnan Foto: Facebook/Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat, joi, pentru că a ieşit de pe un traseu într-o zonă termală în timpul unei vizite din noiembrie în parcul naţional Yellowstone, scrie The Guardian.

Brosnan, care a fost chemat la audierea de la tribunal, a fost amendat cu 500 de dolari şi i s-a ordonat să facă o donaţie de 1.000 de dolari către Yellowstone Forever - o organizaţie non-profit care sprijină parcul - până la 1 aprilie, potrivit înregistrărilor de la tribunal.

O a doua infracţiune minoră, pentru că nu a respectat interdicţiile, a fost respinsă de judecătorul magistrat american Stephanie Hambrick.

Brosnan, în vârstă de 70 de ani, s-a plimbat într-o zonă interzisă la Mammoth Terraces, în partea de nord a Yellowstone, în apropiere de linia Wyoming-Montana, la 1 noiembrie, potrivit citaţiilor. El se afla în parc într-o vizită personală şi nu pentru a lucra la un film, a precizat biroul procurorului american pentru Wyoming.

Mammoth Terraces este un loc pitoresc cu izvoare termale cu minerale care ţâşnesc de pe un deal. Acest loc reprezintă doar câteva dintre sutele de caracteristici termale ale parcului, care variază de la gheizere până la vulcanii de noroi care bolborosesc.

Depăşirea limitelor în astfel de zone poate fi periculoasă: unii dintre milioanele de oameni care vizitează Yellowstone în fiecare an se ard grav dacă ignoră avertismentele de a nu se abate de la traseu.

Cei care nu respectă regulile pot fi sancţionaţi cu pedepse cu închisoarea, amenzi mari şi interdicţii de a intra în parc, care se aplică în mod regulat celor care încalcă teritoriul.

Pe lângă cele patru filme cu James Bond, Brosnan a jucat în serialul TV din anii 1980, "Remington Steele", şi este cunoscut pentru rolurile principale din filmele "Mrs Doubtfire2 şi "The Thomas Crown Affair".

Președintele Chinei Xi Jinping, așteptat în Ungaria. Anunțul șefului de cabinet al lui Viktor Orban
Președintele Chinei Xi Jinping, așteptat în Ungaria. Anunțul șefului de cabinet al lui Viktor Orban
Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va face luna viitoare o vizită în Ungaria, a anunţat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, citat de Reuters. Gulyas a...
Iranul susține că este pregătit să construiască relații mai strânse cu Sri Lanka. „Suntem complet pregătiţi” VIDEO
Iranul susține că este pregătit să construiască relații mai strânse cu Sri Lanka. „Suntem complet pregătiţi” VIDEO
Iranul este pregătit să îşi întărească relaţiile cu Sri Lanka şi cu alte ţări asiatice, a declarat miercuri, 24 aprilie, preşedintele Ebrahim Raisi într-o scurtă vizită în acest...
#Pierce Brosnan, #amendat, #vizita, #Parc National, #Yellowstone , #stiri media