Pictura pe numere, un hobby creativ și la modă

Advertorial
Vineri, 17 Martie 2023, ora 19:22
2877 citiri
Pictura pe numere, un hobby creativ și la modă
FOTO: picturapentrutoti.ro

Descoperiți o nouă activitate manuală, ușor de realizat

Pictura pe numere, numită și artă numerotată, colorat magic sau joc de colorat pe numere este un hobby creativ care constă în pictarea unor zone numerotate cu o culoare corespunzătoare. Rezultatul este o pictură pe pânză realizată manual de un realism uluitor.

Trusele de vopsea după numere conțin suportul pentru vopsit precum și materialele necesare pentru finalizarea pânzei. Astfel, practica picturii pe numere oferă tuturor posibilitatea de a picta fără nicio condiție prealabilă sau talent înnăscut.

Picturile artiștilor noștri parteneri sunt, așadar, ușor de reprodus, lăsându-vă ghidat de numere. Seturile noastre creative de pictură pe numere vin cu materiale și un ghid de instrucțiuni pentru a face această activitate să devină rapidă și ușoară, accesibilă tuturor.

O activitate nouă cu origini străvechi

Pictura pe numere a fost creată în anii 50 de Dan Robbins. Căutând să ofere cât mai multor oameni posibilitatea de a descoperi frumusețea actului de a picta, artistul s-a gândit să creeze truse în care fiecare figură de pe pânză să corespundă unei culori, precum Leonardo da Vinci le-a oferit, la vremea lui, desene numerotate elevilor săi, instruindu-i și ajutându-i să progreseze.

Seturile timpurii de vopsea după numere au fost făcute în casă, având doar câteva culori. Acestea au devenit mai precise și mai complexe odată cu apariția tehnologiei.

Tendinţă

Societatea modernă, copleșită de ascensiunea tehnologiei, dezvoltă un comportament neașteptat: o tendință de a reveni la elementele de bază și la lucrurile simple din viață. Oamenii caută din ce în ce mai mult să evite utilizarea ecranelor și a noilor tehnologii și tind să se reorienteze asupra lor înșiși. Astfel, se poate observa o revenire puternică a activităților manuale precum pictura pe numere care nu mai este rezervată doar copiilor din cauza numeroaselor beneficii pe care le aduce și adulților.

La plasarea comenzii sunt disponibile mai multe opțiuni pentru kiturile noastre.

Cadrul este un suport de lemn pe care se fixează pânza, pentru a fi întinsă. Sunt diferite tehnici de fixare,dar majoritatea pânzelor de pe piață sunt fixate în general cu ajutorul agrafelor.

Pânză întinsă pe cadru

Această configurație este cea mai completă din gama noastră. Primești pânza deja montată pe cadru și gata de pictat. Primul avantaj al acestei configurații este acela de a vă permite să vă pictați tabloul pe numere in pozitie verticală, punându-vă pânza pe un șevalet ca un pictor adevărat sau sprijinită de un perete.

În plus, față de ergonomia mai buna, veți putea picta în diferite locuri pe pânza voastră fără a fi nevoie să vă sprijiniți pe zonele vopsite anterior, care se usucă. În plus, pânza voastră este gata de agățat pe perete atunci când este terminată. Tot ce trebuie să faceți este să puneți bara de sus a cadrului pe un cui și gata!

PicturaPentruToti.ro este un proiect dedicat conceptului de pictură pe numere, seturile de pictură oferite sunt de complexități variate pentru adulți sau copii, începători sau avansați.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#pictura, #pictura pe numere , #stiri life style