Walter si-a dat demisia de la Petrolul

Luni, 03 Iunie 2013, ora 13:18
3548 citiri
Walter si-a dat demisia de la Petrolul

Florian Walter si-a dat demisia din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al clubului Petrolul Ploiesti.

La doua zile dupa ce prahovenii au castigat Cupa Romaniei, omul cu banii de la petrolul a ales sa faca un pas inapoi. El va ramane insa alaturi de echipa din postura de sponsor.

"Incepand de luni, 3 iunie, in structura de conducere a Fotbal Club Petrolul Ploiesti au survenit mai multe modificari. Astfel, domnul Florian Walter si-a inaintat demisia din functia de presedinte al Consiliului de Administratie, functie preluata de catre domnul Dan Capra, totodata actionarul majoritar al FC Petrolul Ploiesti.

Ca urmare a acestei schimbari, organigrama clubului nostru la nivelul echipei manageriale va fi urmatoarea:

Presedinte al Consiliului de Administratie - Dan Capra.

Director General - Marius Bucuroiu.

Director Executiv - Alexandru Crangu.

Manager Sportiv - Marius Nicolae.

Team Manager - Cristian Vlad.

Domnul Florian Walter ramane alaturi de clubul nostru prin contractul de publicitate pe care firma Romprest il are cu FC Petrolul Ploiesti pana in 2014. Noile modificari din structura de conducere nu afecteaza planurile de viitor ale echipei noastre, FC Petrolul Ploiesti propunandu-si sa depaseasca stacheta ridicata odata cu performantele extraordinare realizate in acest sezon", se arata intr-un comunicat al prahovenilor.

Florian Walter este patronul din umbra al clubului, el conducand echipa prin intermediul unui apropiat, Dan Capra, cel care figureaza ca actionar majoritar.

Totusi, omul de afaceri vrea sa se retraga din fotbal, speriat de anchetele tot mai dese din acest sport.

Walter este cercetat de DIICOT dupa ce a luat mai multi jucatori ai Universitatii Cluj si i-a dus la Petrolul, fara ca gruparea ardeleana sa primeasca vreun ban.

Acum, "U" Cluj, formatie aflata de asemenea in proprietatea lui Florian Walter, este in insolventa si risca sa fie retrogradata administrativ in Liga II pentru ca nu a primit licenta.

M.D.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Florian Walter demisie Petrolul, #Walter demisie Petrolul, #Walter sponsor Petrolul , #stiri Petrolul Ploiesti