Surse: Mai multi jucatori ai echipei Petrolul Ploiesti ar fi fost depistati pozitiv cu SARS-CoV-2

Joi, 02 Iulie 2020, ora 14:041818 citiri
Surse: Mai multi jucatori ai echipei Petrolul Ploiesti ar fi fost depistati pozitiv cu SARS-CoV-2
Foto: Facebook/ FC Petrolul Ploiesti (Arhiva)

Dupa ce Dinamo si FC Botosani au ratat startul in play-out-ul, respectiv play-off-ul Ligii 1, in momentul repornirii competitiilor dupa pandemia de COVID-19, din cauza unor infectari cu COVID-19, nici echipele din play-off-ul Ligii 2 nu scapa de probleme.

La ultima testare inainte de primul joc oficial din play-off-ul de promovare in prima liga, jucatori ai echipei Petrolul Ploiesti au fost depistati pozitiv, astfel ca partida de sambata cu UTA nu poate fi organizata.

Potrivit surselor Liga2.ro, cel putin cinci persoane din cadrul echipei Petrolul, dintre care trei fotbalisti, au avut rezultate pozitive la testarea impotriva SARS-CoV-2 efectuata miercuri si ale caror verdicte au iesit astazi, cu o zi inainte de plecarea spre Arad, acolo unde sambata, de la ora 17:00, echipa antrenata de Costel Enache avea programat joc cu liderul UTA.

Conform protocolului, Petrolul a instiintat FRF de aceste cazuri, iar forul condus de Razvan Burleanu va trebui sa amane meciul cu UTA.

Apelati telefonic pentru a-si spune punctul de vedere despre aceasta situatie ivita la Petrolul, directorul sportiv Costel Lazar si vicepresedintele Octavian Grigore nu au raspuns.