Probleme mari pentru o echipa cu pretentii din Liga 1: Conturile sunt goale!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 09:28
3305 citiri
Probleme mari pentru o echipa cu pretentii din Liga 1: Conturile sunt goale!
Foto: DolceSport

O echipa cu pretentii din Liga 1 se confrunta cu mari probleme de ordin financiar in aceasta pauza competitionala.

Surse autorizate au dezvaluit pentru Ziare.com ca cei de la Petrolul Ploiesti au conturile goale, motiv pentru care "lupii" au renuntat la un jucator de baza - brazilianul Guilherme - si se pregatesc de alte plecari.

Mai mult decat atat, exista intarzieri destul de mari si la plata salariilor jucatorilor si membrilor staff-ului tehnic.

O alta lovitura ar fi fost primita recent de Petrolul, care a ramas fara sponsor principal. Marti, la prezentarea noilor echipamente, tricourile de joc au fost "goala", fara logo-ul sponsorului din ultima jumatate de an.

Un caz aparte este cel al lui Ianis Zicu. Mijlocasul in varsta de 30 de ani, adus la Ploiesti in iarna, a dezamagit in returul editiei trecute de campionat iar conducerea a luat decizia de a renunta la serviciile lui.

Fostul international mai are insa un an de contract cu Petrolul si refuza sa plece pana cand nu isi va incasa restantele salariale. Iar cum in conturi nu mai sunt bani, Zicu ramane deocamdata la Ploiesti.

Salvarea "lupilor" ar putea veni de la LPF, forul condus de Gino Iorgulescu urmand a vira in aceasta saptamana a doua transa din banii pentru drepturile TV.

Cum Petrolul a incheiat sezonul pe locul trei, ar trebui sa primeasca aproximativ 1,4 milioane de euro, bani care vor fi folositi, in cea mai mare parte, pentru a achita o parte din salariile restante ale jucatorilor si antrenorilor.

Situatia financiara delicata a "lupilor" face ca mai multi jucatori importanti sa se gandeasca la plecare.

Brazilianul Guilherme a anuntat deja ca nu va mai continua la Ploiesti in sezonul urmator, dupa ce sefii i-au transmis ca nu au bani sa ii plateasca salariul solicitat, Zicu va parasi si el echipa daca isi va primi banii iar Juan Albin, unul dintre cei mai buni fotbalisti ai echipei, este gata sa revina in Spania.

Iar transferurile facute de fosta detinatoare a Cupei Romaniei spun totul. Prahovenii i-au adus pe portarul Mirel Bolboasa, imprumut de la Viitorul lui Hagi, pe francezul Fabien Barrillon si pe Andrei Peteleu, ambii liberi de contract.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#petrolul probleme financiare, #Petrolul bani Liga 1, #Zicu pleaca Petrolul , #Liga 1