Greva la Petrolul! "Baietii se gandesc la o teapa"

Marti, 20 August 2013, ora 08:18
2627 citiri
Greva la Petrolul! "Baietii se gandesc la o teapa"

Fotbalistii Petrolului au intrat, luni dimineata, in greva, ei refuzand sa se antreneze.

Motivul protestului il constituie primele de obiectiv care le-au fost promise si pe care nu le-au primit.

Presedintele formatiei prahovene, Dan Capra, le-a spus ca nu le poate achita bonusurile deoarece Primaria nu a platit nici pana acum suma de 1,8 milioane de euro.

Astfel, antrenorul Cosmin Contra si trei jucatori importanti au luat "cu asalt" biroul primarului Iulian Badescu, insa acesta le-a dat o veste proasta - isi vor primi banii abia anul viitor.

"Am avut o intrevedere cu primarul orasului si nu ne putem declara multumiti de cele doua termene fixate, decembrie 2013 si iunie 2014! Este vorba despre niste bani pe care i-am avut promisi in anul competitional 2012-2013 si, iata, se spune ca ne-ar intra in conturi dupa un an! Este incorect, deja baietii nu se gandesc decat la o eventuala teapa din partea celor care au girat premierea! Mai ales ca, au inteles si din discutii, nu Petrolul este tema prioritara in ecuatia banilor urbei! Nu stiu cum sa mai gestionez situatia, cred ca nu va mai fi vorba despre liniste la echipa, chit ca eu nu-mi doresc asta!

Petrolul reprezinta orasul Ploiesti si judetul Prahova, ne place sa ne falim cu asta, ne place aventura europeana si perspective grupelor Europa League dar si a unui alt an de exceptie, dar cand trebuie sa ne tinem de cuvant nu o facem! Suntem neinvinsi de 23 sau 24 de etape, fapt rarisim, si continuam cu bataia de joc! Din acest moment eu nu mai pot sa gestionez foarte exact situatia! Ar fi trebuit sa fie la intalnire si Laurentiu Marinescu dar a ramas sa faca o recuperare foarte necesara" a declarat Cosmin Contra pentru Telegrama.

Pentru locul 3 din campionat si pentru castigarea Cupei Romaniei, Petrolul trebuie sa primeasca de la Primarie 3 milioane de euro, conform contractului de asociere.

Autoritatile locale au virat insa doar 1,2 milioane de euro in conturile "lupilor", restul de banii urmand a fi achitati in doua transe, pana in vara anului viitor.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Petrolul greva jucatori, #Petrolul bani primarie, #Contra antrenor Petrolul , #stiri Petrolul Ploiesti