Petre Roman vrea un grup parlamentar al pensionarilor

Sambata, 27 Septembrie 2008, ora 16:571578 citiri
Petre Roman vrea un grup parlamentar al pensionarilor

Petre Roman, candidat din partea Partidului National Liberal intr-un colegiu uninominal din strainatate, a propus, sambata, crearea in viitorul Legislativ a unui grup parlamentar pentru pensionari.

"Ii propun acum domnului prim-ministru ca, dupa alegeri, odata ce se creeaza in Parlament grupul parlamentar al PNL, si speram ca el o sa fie cat mai larg, sa avem un grup de parlamentari care sa isi asume sarcina de a fi grup parlamentar pentru pensionari", a spus Petre Roman, presedinte coordonator al Uniunii Pensionarilor si Solidaritatii Sociale.

Desi a admis ca mai sunt multe de facut pentru acest segment social, fostul premier a precizat ca s-a alaturat echipei liberalilor pentru ca "acest Executiv a realizat ceva pentru pensionari".

"M-am alaturat PNL si chiar Guvernului pentru ca s-au obtinut rezultate in ceea ce priveste situatia pensionarilor. Politica este despre rezultate, nu despre intentii, promisiuni. Pensionarii au fost, de cateva ori, tinta batjocurilor pentru ca promisiunile nu au fost respectate. (...) Niciodata sa nu se mai transforme goana dupa votul pensionarilor in promisiuni desarte sau mincinoase. Sa nu mai avem niciodata pensionari in stare de umilinta. Asa ceva, niciodata", a afirmat Petre Roman, la reuniunea seniorilor liberali, desfasurata la Palatul Parlamentului.