Orban spune ca Petre Roman n-a fost niciodata inscris in PNL si nu stie cum de-a ajuns parlamentar

Miercuri, 28 Martie 2018, ora 21:44 10302 citiri
Foto: Hepta.ro

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca fostul premier si parlamentar Petre Roman, precum si Corneliu Dobritoiu, nu sunt membri ai PNL si nici nu crede ca au fost vreodata inscrisi in partid, afirmand ca a solicitat clarificarea pozitiei acestora, in contextul in care cei doi au criticat PNL.

"Atat domnul Petre Roman, cat si domnul fost senator Dobritoiu nu sunt membri ai PNL in acest moment, in urma verificarii facute de Secretariatul general. Nu stiu cum au fost parlamentari, va spun sincer. Nu exista in baza de date PNL ca membri ai PNL acesti domni. Eu cred ca nu au fost inscrisi in partid, nu au facut nici minima formalitate de a se inscrie in partid (...)

Am solicitat Secretariatului general sa clarifice aceasta pozitie. Noi avem o decizie a Biroului Executiv in care am hotarat cine reprezinta PNL la televizor. De multe ori acesti domni au fost prezentati ca reprezentand PNL, avand pozitii total contrare deciziilor PNL", a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, solicitat sa faca precizari legate de pozitia celor doi fosti parlamentari in contextul in care acestia au criticat decizii ale partidului.

Ludovic Orban a precizat ca unul dintre motive pentru care membrii PNL pot fi radiati din baza de date a partidului este neplata contributiei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News