Bilete gratis la Studentiada

Vineri, 24 Octombrie 2008, ora 16:411439 citiri
Bilete gratis la Studentiada

Festivalului "Studentiada", organizat de Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR) le va aduce celor aproximativ 14.000 de studenti bilete gratuite la spectacole de teatru, film, opera, in perioada 27 octombrie - 2 noiembrie, in cadrul), a declarat presedintele organizatiei, Gabriel Petrea.

Festivalul se va desfasura simultan in orasele Arad, Bacau, Bucuresti, Constanta, Craiova, Iasi, Petrosani, Resita, Targu-Jiu, Timisoara, informeaza Agerpres.

Petrea spera sa participe peste 20.000 de studenti la toate evenimentele prilejuite de festival. Saptamana viitoare in cadrul festivalului va fi lansat si ziarul UNSR "Student Times", care va fi publicat intr-un tiraj de 6.000 de exemplare si care va contine stiri din viata studenteasca, din mediul universitar, interviuri.

Un studiu realizat de Gallup, comandat de UNSR si finantat de Roma Education Fund, privind alocarea de locuri speciale pentru romi in invatamantul romanesc va fi publicat joi.

Si in acest an, festivalul vine in intampinarea studentilor cu cele mai diverse propuneri, de la concertul Phoenix pana la bungee jumping, de la traininguri pana petreceri cu taur la protap.

Tinerii au si oportunitati de interconectare, de informare, acces gratuit la teatre, muzee, opera, cinema, activitati pentru dezvoltare personala si pe teme culturale, concursuri sportive, activitati distractive.

Cea mai spectaculoasa actiune a festivalului o reprezinta "Goana prin Bucuresti" la care vor participa 60 de studenti, punctul de sosire fiind Palatul Parlamentului.

Biletele gratuite la teatru, opera si film, vor putea fi rezervate pe site-ul www.studentiada.ro si vor fi ridicate cu copie dupa carnetul de student si dupa buletin de la sediul UNSR.