A fost prins unul dintre cei mai mari pești aurii din lume. E un crap-koi supranumit „Morcovul”

Marti, 22 Noiembrie 2022, ora 08:35 5943 citiri
Un pescar britanic a prins, într-un lac din Franța, unul dintre cele mai mari exemplare de pești aurii din lume FOTO Daily Mail

Un pescar britanic a prins, într-un lac din Franța, unul dintre cele mai mari exemplare de pești aurii din lume. Potrivit Daily Mail, e vorba de un crap-koi, eliberat în urmă cu aproximativ 20 de ani într-un lac din Franța.

Pescarul care a prins peștele de aproape 30 de kg, supranumit „Morcovul”, este Andy Hackett. Bărbatul, care a eliberat peștele după ce s-a fotografiat cu el, a povestit că a avut nevoie de aproximativ 25 de minute ca să aducă peștele la mal.

Peștele este o specie hibridă de crap din piele și koi și se crede că este al doilea ca mărime de acest tip capturat vreodată.

„Întotdeauna am știut că Morcovul este acolo, dar nu m-am gândit niciodată că îl voi prinde. Știam că este un pește mare când mi-a luat momeala și a mers dintr-o parte în alta și în sus și în jos cu ea. Apoi a ieșit la suprafață la 30 sau 40 de metri și am văzut că era portocaliu. A fost genial să-l prind, dar a fost și pur noroc”, a declarat pescarul, citat de Daily Mail.

Managerul lacului în care a fost prin peștele, Jason Cowler, a spus: „Am introdus Morcovul în urmă cu aproximativ 20 de ani, ca ceva diferit pe care să-l pescuiască clienții. De atunci a crescut și a crescut dar nu iese des”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News