11 persoane reţinute după percheziţii în Ialomiţa şi Călăraşi. Sunt suspectate că au furat din depozite marfă în valoare de 200.000 de euro

Marti, 18 Ianuarie 2022, ora 16:39 1769 citiri
Imagine din timpul perchezițiilor FOTO Poliția Română

Unsprezece persoane au fost reţinute marţi, 18 ianuarie, în urma unor percheziţii desfăşurate de poliţiştii din Ialomiţa şi Călăraşi la persoane suspectate de furturi din depozitele unor societăţi comerciale, cu un prejudiciu de aproximativ 200.000 de euro.

Potrivit IPJ Ialomiţa, poliţiştii, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Călăraşi, Buzău şi Constanţa şi al jandarmilor, au pus în executare 19 mandate de percheziţii domiciliare, în comunele Sineşti şi Borăneşti, din judeţul Ialomiţa, şi comuna Săruleşti, din judeţul Călăraşi.

Forţele de ordine au descins la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, bănuiţi de furturi din depozitele unor societăţi comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 200.000 de euro.

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 4 autoturisme, 3.650 de euro şi 48.900 de lei, 21 de bancnote contrafăcute, precum şi mai multe documente şi bunuri care au legătură cu dosarul instrumentat.

De asemenea, 11 persoane au fost audiate, ele fiind reţinute pentru 24 de ore.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News