Ridicați nivelul de îngrijire orală cu periuțele de dinți sonice AENO

Advertorial
Marti, 27 Iunie 2023, ora 10:28
3587 citiri
Ridicați nivelul de îngrijire orală cu periuțele de dinți sonice AENO
FOTO: stock.adobe.com

În lumea contemporană rapid schimbătoare de azi, menținerea igienei orale este esențială. Periuțele de dinți electrice au revoluționat modul în care ne spălăm pe dinți, oferind o eficiență superioară de curățare și confort. În această recenzie, analizăm două periuțe de dinți sonice excepționale marca AENO: DB1S și DB2S, disponibile în culorile alb și negru.

Periile sonice AENO DB1S și DB2S oferă o serie de beneficii care îi vor impresiona chiar și pe cei mai pretențioși consumatori. Datorită funcțiilor inteligente, aceste dispozitive pot fi asociate cu un smartphone prin Bluetooth, permițând utilizatorilor să personalizeze procesul de periere a dinților și să-și urmărească obiceiurile de igienă orală. Spre deosebire de periuțele electrice, periuțele sonice AENO dispun de noua tehnologie Fast Sonic și produc 46.000 de vibrații pe minut, generând vibrații puternice pentru o acțiune dinamică a fluidelor. Aceste vibrații îndepărtează în mod eficient placa bacteriană prin crearea de micro bule care pătrund în zonele greu accesibile dintre dinți și de-a lungul liniei gingivale. În plus, efectul de masaj blând al vibrațiilor sonice stimulează circulația sângelui, ajutând la vindecarea gingiilor. Duzele realizate din peri Dupont de duritate medie, asigură o îndepărtare excepțională a plăcii bacteriene și sunt blânzi cu gingiile; iar un indicator special din aplicația mobilă le reamintește utilizatorilor când este timpul să schimbe accesoriile pentru o performanță și o igienă optime.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale periuțelor de dinți sonice AENO DB1S și DB2S este posibilitatea de a crea un regim de curățare individual. Utilizatorii pot, de asemenea, să adapteze procesul de periere a dinților la nevoile lor specifice, alegând dintr-o varietate de moduri: 4 pe mâner și 8 suplimentare în aplicație. Această versatilitate asigură că fiecare poate găsi cadrul perfect pentru nevoile sale unice de îngrijire orală. Aplicația oferă, de asemenea, memento-uri de 15/30 de secunde cu privire la momentul în care trebuie să treceți la următoarea zonă de curățare, pentru a vă asigura că fiecare zonă este îngrijită în mod uniform.

Periuțele sonice AENO au o durată de funcționare de până la 90 de zile cu o încărcare completă, ceea ce face ca DB1S și DB2S să fie la îndemână pentru călătorii sau pentru utilizarea zilnică, fără grija reîncărcării frecvente. Rezistența la apă IPX7 face ca periuțele Sonic să poată fi utilizate în siguranță la duș, în timp ce suprafața antiderapantă, cu atingere moale, asigură o prindere confortabilă.

Periuțele de dinți AENO DB1S și DB2S reprezintă vârful tehnologiei de îngrijire orală. Datorită performanțelor înalte de curățare, parametrilor personalizabili și integrării cu o aplicație inteligentă, aceste dispozitive oferă o abordare personalizată a periajului dinților. Fie că aveți gingii sensibile, aparat dentar sau implanturi dentare, aceste periuțe de dinți sonice vă vor satisface nevoile specifice, oferind o îndepărtare excepțională a plăcii bacteriene și o îngrijire îmbunătățită a gingiilor.

Produsele AENO pot fi achiziționate din magazinele partenere: Altex, eMAG, Flanco, evoMAG, Carrefour, Auchan.

Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Gabriela Firea a declarat că datele arătau că un independent va putea să coaguleze voturile şi de pe stânga şi de pe dreapta, dar a precizat că membrii şi simpatizanţii social-democraţi,...
#periuta de dinti, #ingrijire orala, #periute de dinti sonice, #periute sonice , #sanatate