Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească. „Totul se va întâmpla foarte repede”

Duminica, 02 Octombrie 2022, ora 15:34 15386 citiri
Forțele Armate ale Ucrainei folosesc o tehnică foarte eficientă de ofensivă rapidă FOTO Twitter

Prăbușirea apărării ruse de la Liman va provoca o nouă prăbușire, probabil spre nord, la Kupyansk Uzlovy și în direcția Svatovo.

Această prognoză a fost făcută de consilierul biroului președintelui ucrainean, Aleksei Arestovici, în seara zilei de 1 octombrie.

"Surse susțin că există probleme și în nord în direcția Svatovo pentru ruși. Și, spun ei, ritmul de avansare este literalmente inexistent. Pentru că nu există apărare", a spus Arestovich.

El a adăugat că în această secțiune este de așteptat o prăbușire instantanee a frontului, „totul se va întâmpla foarte repede”.

La sud de Kupiansk Uzlovi, potrivit acestuia, în timpul contraofensivei, Forțele Armate ale Ucrainei au creat două margini în jurul Borovaia ocupată. Pentru ruși, acolo se creează o situație extrem de periculoasă.

„Este o înfrângere militară clasică în defensivă, când frontul este spart în mai multe sectoare”, a spus consilierul.

El a adăugat că Forțele Armate ale Ucrainei folosesc o tehnică foarte eficientă de ofensivă rapidă, ce constă în alunecarea prin găurile din apărarea inamicului și înaintarea într-un ritm atât de rapid încât inamicul să nu aibă timp să se orienteze și să ia decizii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News