Cea mai mare pergolă retractabilă din România, construită la Complex Turistic Măgura Buzău

Advertorial
Vineri, 11 Martie 2022, ora 13:18
6893 citiri
Cea mai mare pergolă retractabilă din România, construită la Complex Turistic Măgura Buzău
Pergola retractabilă este soluția ideală când vrei să te bucuri de aer curat și de priveliște FOTO / https://pergole-retractabile.ro

Complexul Turistic Măgura se află într-o regiune încărcată de istorie, liniștită și cu priveliști minunate. Dacă îți dorești să petreci un weekend departe de zgomotul orașului, îți recomandăm cu căldură Complexul Turistic Măgura. Aici găsești și cea mai mare pergolă retractabilă din România, construită de echipa Sun Leader.

Aici, echipa Sun Leader – Pergole retractabile a amenajat terasa astfel încât clienții să se poată bucura de mâncarea delicioasă și timpul petrecut în aer liber, indiferent de vreme. Și pentru ca evenimentele pe care organizatorii le susțin regulat aici să nu fie afectate.

Ce trebuie să știi despre Complexul Turistic Măgura Buzău?

Vrei să te retragi pentru câteva zile într-un loc înconjurat de natură și aer proaspăt, dar nu departe de civilizație? Undeva unde să te poți relaxa în liniște, dar în același timp să fii conectat la tot restul lumii? La Măgura Buzău ești binevenit oricând, fie că ești călător înfocat, turist ocazional sau om de afaceri cu intenții serioase.

Este locul ideal pentru a face un popas de odihnă, pentru a petrece o întreagă vacanță aici sau pentru a organiza un eveniment important pentru tine. Toate acestea sunt posibile datorită conceptului de complex turistic ce înglobează o multitudine de opțiuni.

De la servicii spa și de relaxare sau teren de sport și loc de joacă pentru copii, până la restaurant și cazare de 3 stele sau săli de conferințe echipate – toate sunt menite să îți ofere ce ai nevoie. Inclusiv să-ți permită să organizezi evenimente private de vis.

Locul ideal de a lua o binemeritată pauză FOTO / https://pergole-retractabile.ro

Cum a ajuns să fie instalată cea mai mare pergolă retractabilă din România pe terasa acestui complex turistic?

Pergola retractabilă reprezintă soluția ideală atunci când vrei să construiești un spațiu în care să te bucuri de aer curat și de priveliște, indiferent de anotimp și vremea de afară. În industria HoReCa, cele mai căutate spații pentru petrecerea timpului liber, pentru evenimente, servirea mesei sau ieșirile cu prietenii, sunt acele spații în care primează eleganța și confortul.

Clienții sunt atrași de spațiile somptuoase, luminoase, cu priveliște deosebită, iar apoi dacă îi tratezi corespunzător, vor reveni și vor recomanda locația și prietenilor lor.

Provocarea de a amenaja terasele Complexului Măgura Buzău a fost acceptată cu încredere. Și a fost dusă spre nivelul de cel mai mare complex de pergole retractabile Sun Leader din România, întocmai pentru a păstra ideea de confort și eleganță deja promovate de această locație turistică.

Cu multă muncă și imaginație au rezultat 673 mp acoperiți și amenajați astfel încât turiștii complexului să se bucure din plin de toate facilitățile, indiferent de vreme. Pentru amenajarea acestui spațiu uimitor, amplasat pe niveluri diferite și la înălțimi diferite, echipa Sun Leader a folosit 10 pergole, dintre care o pergolă fixă și 9 pergole retractabile.

Elegante, cu sisteme de lumini incluse și în culorile potrivite, nu poți trece prin zonă fără să le remarci și să îți dorești să bei măcar o cafea acolo, dacă nu să rămâi pentru relaxare câteva zile!

Pentru a crea un spațiu care se poate utiliza în orice anotimp, în cadrul Complexului Turistic Măgura am folosit închideri cu sisteme electrice din sticlă, uși de acces și panouri fixe pentru închidere laterală, și sisteme glisante manual. Un proiect cu adevărat complex, un proiect de acoperire și închideri pentru terase horeca și comerciale care știu să investească în valorile lor.

Spațiile respectă reglementările în vigoare FOTO / https://pergole-retractabile.ro

Imaginează-ți: stai la terasă și se face răcoare sau începe să plouă, ai vrea să pleci, dar ospătarul ia telecomanda în mână și în câteva secunde terasa se acoperă și pereții de sticlă se închid! Luminile de sub copertină se aprind, începe o muzică plăcută și…în loc să ceri nota de plată, mai ceri un desert și o cafea, plus o noapte de cazare! Cum să mai pleci dintr-un astfel de loc?

Este minunat să ai la îndemână soluții și tehnologie la cel mai înalt nivel, astfel încât să poți construi de la zero terase sau un adevărat complex, în acest caz. Fiecare spațiu se bucură de intimitate, de panorama deosebită din împrejurimi. Turiștii sunt încântați și se simt excelent într-o locație atât de avangardistă, iar spațiile respectă toate reglementările în vigoare din această perioadă.

Noi, echipa Sun Leader, susținem proiecte îndrăznețe și suntem încântanți atunci când proprietarii teraselor ne mulțumesc pentru fluxul continuu de clienți. Exact ca în acest caz, unde am construit cea mai mare pergolă retractabilă din România la Complex Turistic Măgura Buzău.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
Noi reguli la mare în Grecia: accesul monitorizat cu drone, fără șezlonguri aproape de țărm și fără plaje private
Noi reguli la mare în Grecia: accesul monitorizat cu drone, fără șezlonguri aproape de țărm și fără plaje private
Autoritățile grecești anunță punerea în practică a noi reglementări stricte, cu amenzi pe măsură, pentru a fi respectat principiul accesului liber la plaje. Măsura vine după ce...
#pergola, #pergola retractabila, #relaxare, #vacanta, #turism, #clienti, #complex, #Magura, #Buzau , #turism