Parlamentarii raman o categorie speciala - Vezi cine si cat a pierdut la recalcularea pensiilor

Vineri, 11 Februarie 2011, ora 13:1720458 citiri
Parlamentarii raman o categorie speciala - Vezi cine si cat a pierdut la recalcularea pensiilor

Parlamentarii raman o categorie privilegiata, chiar si dupa recalcularea pensiilor.

Acestia au pierdut cel mai putin dintre toate categoriile profesionale cu pensii speciale recalculate, potrivit informatiilor furnizate de Casa de Pensii, la solicitarea MONEY.ro.

Parlamentarii sunt si campionii clasamentului celor mai mari pensii medii lunare, dupa recalculare. Astfel ca, acum un parlamentar primeste, in medie, pe luna, 2.146 lei, suma care reprezinta cea mai mare pensie medie recalculata din clasamentul categoriilor vizate de Legea nr. 119/2010.

Casele teritoriale de pensii au recalculat aproximativ 5.500 de dosare de pensii, pana acum. Citeste mai jos lista celor care au pierdut cel mai putin dupa recalculare, potrivit informatiilor comunicate de CNPAS.

Lista castigatorilor si perdantilor dupa recalcularea pensiilor

Functionarii publici parlamentari: pensia medie lunara le-a scazut cu peste 40%. Pensia medie lunara recalculata a unui functionar parlamentar e acum de 1.630 de lei, fata de 2.757 lei, la cat se ridica pensia medie lunara de serviciu (adica inainte de recalculare).

Citeste mai mult despre Parlamentarii raman o categorie speciala - Vezi cine si cat a pierdut la recalcularea pensiilor pe Money.ro