ISRAEL – Religie, istorie, tradiție într-o călătorie în Țara Sfânta pe care trebuie să o încerci măcar o dată în viață

Advertorial
Miercuri, 04 Mai 2022, ora 17:25
12936 citiri
ISRAEL – Religie, istorie, tradiție într-o călătorie în Țara Sfânta pe care trebuie să o încerci măcar o dată în viață
FOTO: vacantelastminute.ro

Israelul este una dintre țările care au o istorie complexă, iar numele de Țară Sfânta este reprezentativ, întrucât aici au avut loc momente biblice, ce au marcat lumea la nivel internațional. Pământul Israelului este considerat a fi un dar de la Dumnezeu pentru popor, un loc al divinității, ce a fost reprezentată de fiul său, Isus Hristos.

Un pelerinaj în Țara Sfânta este o călătorie pentru suflet. Nu vizitezi doar locuri sacre, te delectezi cu o excursie relaxantă și dobândești noi cunoștințe. Este locul unde te conectezi cu divinitatea, fiindcă pământul, văile, potecile, fiecare colțișor este îmbibat cu energie sfântă. Ierusalimul, care este capitala oficială a Israelului, este un oraș minunat și atrage anual turiști din toată lumea datorită încărcăturii sale spirituale. Orașul unde Isus și-a propovăduit învățăturile, unde a avut loc celebra "Cina cea de Taină", locul înmormântării sale. Niciodată nu este prea târziu să pornești într-un pelerinaj în Israel, fiind o experiență transformativă pe toate planurile. Vei fi uimit de frumusețile Țării Sfinte și te vei întoarce alt om, cu o gândire limpede, un sentiment de împlinire și cu un suflet parcă renăscut din cenușă. Pe pelerinajisrael.ro vei găsi diverse oferte avantajoase ale acestor excursii.

Israel - țara care te atrage ca un magnet

Creștini de pretutindeni vin aici pentru a călca pe urmele lui Isus, pentru că aici a fost locul nașterii, crucificării și învierii sale. Frumusețile spirituale ale acestei țări sunt izvor de evlavie profundă. Aici spiritualul și materialul se contopesc. Spiritul tău este înviorat, iar în sanctuarul inimii tale are loc o meditație pe care nu ai des oportunitatea de a o simți. Mormântul lui Isus este ancorat în inima orașului Ierusalim, Betleemul este locul nașterii sale, iar Nazaretul este locul unde și-a petrecut o mare parte din viața sa, încercând să aducă iluminare spirituală, sufletească și mentală oamenilor.

După un astfel de pelerinaj Israel te vei întoarce mult mai liniștit, vei simți nevoia de a face schimbări benefice în viață, vei observa cum vibrația ta energetică este diferită.

Când călătorești, abia atunci simți că trăiești

Astfel de excursii nu sunt costisitoare, poți găsi oferte cu suficiente nopți de cazare la hotel, cât să te bucuri de toate atracțiile sacre ale acestei țări. În ofertă sunt incluse: biletele de avion dus-întors, mic dejun și cină în avion, transportul în autocar modern cu aer condiționat, vizitarea obiectivelor turistice, dar și asistență turistică în limba română. Pe pelerinajisrael.ro poți vedea toate ofertele disponibile.

Trebuie să te gândești la anumite lucruri înainte de un pelerinaj în Israel. Trebuie să ai o garderobă decentă, comodă și simplă. Femeile trebuie să-și acopere capul când vizitează locurile sfinte, deci e esențial să ai o eșarfă în bagaj. De asemenea este important să ai haine lungi, fiindcă sunt interziși pantalonii scurți la bărbați și la femei, rochiile scurte, fără mâneci. Te vei bucura de experiențe culinare delicioase, existând felurite restaurante cu specific occidental. Dacă simți că arzi de nerăbdare să vizitezi această țară superbă, pe pelerinajisrael.ro găsești oferte last minute pe care nu le poți trece cu vederea.

Locuri pe care nu trebuie să le ratezi

Alege oferta de vacanță în funcție de ce ți-ar plăcea să vizitezi. Printre locurile ce merită vizitate sunt orașul antic Petra din Iordania, un loc atât de impresionant că te lasă fără cuvinte, Drumul Crucii, Golgota, Muntele Tabor, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt, Tel Aviv, Zidul Plângerii, Râul Iordan, Haifa etc. Poate și Marea Moartă ar fi un interes pentru tine, așa că alege un pachet ce include acest punct turistic, în special fiindcă există un pericol ca marea să sece. Și să nu uităm de bazarurile cu suveniruri, unde se vorbește frecvent limba română. Un loc care te va capta prin explozia de culori și viață. Se pot schimba banii sau se poate plăti în euro, dolari și chiar în lei.

Descoperă pe pelerinajeisrael.ro vacanțe la prețuri excepționale și alege traseul spre care sufletul te atrage cel mai mult.

Contact:

office@sejurturism.ro

0723276587

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#pelerinaj, #pelerinaj Israel , #vacante