Adevărul despre starea de sănătate a lui Pele, spus chiar de familia sa! De unde au apărut complicațiile

Luni, 05 Decembrie 2022, ora 08:13
2650 citiri
Adevărul despre starea de sănătate a lui Pele, spus chiar de familia sa! De unde au apărut complicațiile
Pele este în spital FOTO facebook

Legendarul Pele este internat de marţi pentru tratarea unei infecţii respiratorii care a fost agravată de covid-19, au anunţat două fiice ale fostului fotbalist şi un nepot.

Kely şi Flavia Nascimento şi Artur Arantes do Nascimento au afirmat, într-un interviu, că Pele (82 ani), care face chimioterapie pentru a învinge cancerul, va părăsi spitalul Albert Einstein din Sao Paulo când se va vindeca de infecţia respiratorie.

Sâmbătă, spitalul a precizat că Pele reacţionează bine la tratamentul împotriva infecţiei şi că starea de sănătate a bărbatului nu s-a înrăutăţit în ultima zi. Duminică, spitalul nu a emis un buletin medical referitor la Pele.

“El este bolnav, este bătrân. Dar momentan este bolnav din cauza unei infecţii respiratorii. Iar atunci când se va simţi mai bine va pleca din nou acasă”, a declarat Kely Nascimento pentru televiziunea Globo. Kely Nascimento locuieşte în Statele Unite şi a acordat interviul de acolo. “Nu spune adio în spital în acest moment”, a adăugat ea.

Flavia Nascimento a declarat că Pele luptă în continuare împotriva cancerului de colon şi că medicii îi reevaluează tratamentul.

“Este nedrept ca oamenii să spună că i se termină viaţa, că este la îngrijiri paliative. Oameni buni, nu este adevărat. Credeţi-ne. Nu este la terapie intensivă, este într-un salon normal. Nu există un risc iminent al decesului, el este sub tratament”.

Sâmbătă, jurnalul Folha de Sao Paulo a notat că în cazul lui Pele chimioterapia nu mai dă rezultate şi că fostuul fotbalist ar fi la îngrijiri paliative.

Artur Arantes do Nascimento a declarat însă că discută despre meciurile de la Cupa Mondială cu Pele la telefon. Nepotul lui Pele a precizat că starul brazilian a fost impresionat de manifestările de susţinere la adresa sa venite din întreaga lume.

“Îi văd pe oameni care îmi spun: ‘Odihnească-se în pace’. Se va întâmpla asta cândva, dar nu acum. El va fi bine, este o chestiune de timp. Va vedea Brazilia câştigând trofeul a şasea oară”, a afirmat nepotul lui Pele.

Antrenor demis după ce a avut o aventură cu una dintre jucătoarele sale
Antrenor demis după ce a avut o aventură cu una dintre jucătoarele sale
Leicester a anunţat joi că l-a demis pe antrenorul echipei feminine, Willie Kirk, pentru că a încălcat codul de conduită. Potrivit presei britanice, acesta ar fi avut o aventură cu o...
Curățenia de primăvară, beneficii uimitoare pentru sănătate!
Curățenia de primăvară, beneficii uimitoare pentru sănătate!
Poate părea o corvoadă doar când stai să te gândești cum să faci curățenia, dar, în realitate, odată ce ai intrat în priză și începi să faci ordine în casă pentru a sărbători...
#pele, #probleme, #sanatate, #familie, #precizari, #infectie, #nu moare , #stiri fotbal