William Branza, reconfirmat in functia de presedinte PD-L Diaspora

Duminica, 27 Iunie 2010, ora 13:281383 citiri
William Branza, reconfirmat in functia de presedinte PD-L Diaspora

Deputatul William Branza a fost reconfirmat, intr-un congres care a avut loc la Paris, in functia de presedinte PD-L Diaspora.

Potrivit unui comunicat de presa al PD-L Diaspora, la reuniunea de la Paris au venit aproximativ 200 de reprezentanti de la Organizatiile PD-L din lumea intreaga.

Mandatul lui Branza a fost reconfirmat cu majoritate de voturi. In echipa, deputatul ii are pe secretarul de stat de la Departamentul pentru Romaniii de Pretutindeni, Eugen Tomac, ales in functia de prim-vicepresedinte, functie in care a fost ales si senatorul Viorel Badea. Secretarul general a fost reconfirmat si el in persoana consilierului ministrului Educatiei si Cercetarii Decebal Lohan.

"Congresul PD-L Diaspora a fost girat de secretarul Camerei Deputatilor Sever Voinescu si de Gratiela Iordache, secretarul general al Organizatiei de Femei PD-L", mai informeaza sursa citata.

Scrutinul din organizatia de Diaspora a fost singurul care a fost permis de democrat-liberali, in conditiile in care alegerile in filialele PD-L, dar si cele pentru conducerea centrala, au fost amanate pana in primavara lui 2011.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News