Toata organizatia municipala a PDL Vulcan a trecut la PSD

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 13:18
2383 citiri
Toata organizatia municipala a PDL Vulcan a trecut la PSD
Foto:Ziare.com/Marius Mitrache

Toata organizatia municipala a PDL Vulcan a trecut la PSD, iar primarul Gheorghe Ile va candida la alegerile locale din luna iunie pentru un nou mandat pe listele USL.

Decizia democrat liberalilor din Vulcan a fost sustinuta de presedintele PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor, care l-a desemnat pe Ile drept candidatul USL din partea PSD la primaria Vulcan. Actualul primar al municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, spune ca s-a decis sa faca acest pas la indemul locuitorilor din Vulcan si la "sfatului batranilor".

"Am fost curtat de mai multe partide, dar m-am decis, consultand si sfatul batranilor cum se spune, ca urmatorii 4 ani o sa ii fac din partea PSD. Vom intemeia o echipa buna la Vulcan, o echipa care doreste solidaritate si vrea binele cetateanului", a declarat Gheorghe Ile, primar la municipiului Vulcan.

Desi recunoaste ca luptele de pe scena politica din Vulcan au fost aprige intre cele doua tabere, respectiv PSD si PDL, acum Laurentiu Nistor afirma ca organizatia PDL il va urma pe Gheorghe Ile. "Alaturi de Gheorghe Ile, am convingerea ca va veni o buna parte a PDL. Ce e mai placut decat ca echipa poate sa faca lucruri deosebite pentru comunitate?", a precizat Laurentiu Nistor, care a punctat cea mai buna pozitie la Vulcan.

Cele mai multe scandaluri in Consiliul Local Vulcan s-au purtat intre PDL si PNL si marul discordiei a fost mereu presedintele PSD Vulcan, Marian Coltescu, cel care a fost pana acum candidatul la fotoliul de primar din partea PSD.

"Am ajuns la concluzia ca Gheorghe Ile este candidatul cu cea mai buna vizibilitate la Vulcan, iar domnul Marin Coltescu, care imi e ca un frate, va avea o alta functie in acest partid. Nu ajungem pe un scaun pentru a ne fi bine noua, ci pentru ca romanul sa aiba o viata decenta si sa fie fericit ca e roman", a mai declarat Nistor.

Si viceprimarul Angela Stoica, presedintele organizatiei municipale a PDL Vulcan, sustine ca il va urma pe Ile.

"Sunt aici pentru a da si girul meu acestei decizii si, la momentul potrivit, voi trece, impreuna cu 90 la suta din membrii PDL la PSD", a spus Angela Stoica, viceprimarul municipiului Vulcan.

Deocamdata, Gheorghe Ile nu s-a inscris in PSD, dar a sustinut ca nici nu are nevoie de asta, doar ca va candida din partea PSD la alegerile din iunie.

Presedintele organizatiei judetene a PDL, Dorin Gligor, sustine ca a colaborat foarte bine cu echipa de la Vulcan, dar nimeni nu e de neinlocuit.

"Este prematur sa spunem ce vom face cu organizatia de la Vulcan, cert este ca nimeni nu e de neinlocuit. Acum atentia mea este concentrata asupra faptului a ce se intamlpa in sectorul minier si cum infiintam complexul energetic cu includerea celor trei mine rentabile", a conchis Dorin Gligor.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#PDL demisii PSD, #organizatia PDL Vulcan USL , #demisii