Tineretul PD-L: Tinerii pesedisti ofera "Femei si circ"

Joi, 11 Noiembrie 2010, ora 19:15 1854 citiri

Organizatia de Tineret a PD-L considera ca liderul TSD Nicolae Banicioiu, secondat de catre deputatul Robert Negoita ofera tinerilor pesedisti, in continuarea programului "Paine si circ", programul "Femei si circ", si ca printre social-democrati au mare succes "ideile dezinhibate de tip Pamela Anderson".

"O solutie miraculoasa de scoatere a Romaniei din criza si de ridicare a nivelului de trai al omului de rand a fost recent patentata de catre PSD, la sanul Organizatiei de Tineret. Adepti entuziasti ai principiului Panem et circenses, liderul TSD, Nicu Baniciou, secondat de mai experimentatul coleg Robert Negoita, s-au gandit sa le ofere tinerilor social-democrati programul Femei si circ", se spune intr-un comunicat de presa al OTPDL pe tema scandalului sexual in care este implicat actualul lider al Tineretului Social-Democrat si deputatul Negoita.

Tinerii pedelisti cred ca TSD a fost nevoit sa apeleze "la ideile dezinhibate de tip Pamela Anderson", deoarece ideile revolutionare de tip Che Guevara nu au atras suficienti aderenti.

"Astfel se spera ca poporul PSD-ist si tinerii care urmaresc activitatile fara perdea politica a partidului facut, nu nascut de batranul bolsevic Ion Iliescu, sa fie atrasi de masurile siliconate propuse in vederea iesirii din criza a Romaniei. Ca orice profesionisti si asa cum reiese din stenograme, Nicu Banicioiu si Robert Negoita au testat aceste propuneri inainte de a le face publice", comenteaza ironic tinerii democrat-liberali.

OTPDL ii invita pe omologii lor de la PSD sa abandoneze concursurile de miss si sa se alature dezbaterilor de la PD-L pe temele reformarii statului si a stimularii initiativei tinerilor.

"Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal invita tinerii din TSD, dupa savurarea concursurilor de Miss, sa se alature dezbaterilor lansate de OTPDL in randul tinerilor privind necesitatea reformelor de modernizare a statului, gasirea unor masuri de stimulare a initiativei tinerilor precum si identificarea solutiilor de recastigare de catre electoratul tanar a increderii in clasa politica, altele decat probele in costume de baie", se arata in comunicatul citat.

Numele parlamentarilor PSD Robert Negoita si Nicolae Banicioiu, al cantaretului Adrian Enache sau al directorului TVR2 Razvan Nicolescu apar in dosarul in care procurorii au trimis in judecata 4 persoane pentru exploatarea sexuala a peste 80 de tinere, potrivit rechizitoriului intocmit de DIICOT.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News