Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Talmacean, agent USL sub acoperire (Opinii)

Autor: Iulian Leca - Senior editor
Joi, 14 Aprilie 2011, ora 12:56
5951 citiri
Talmacean, agent USL sub acoperire (Opinii)
Foto: adevarul.ro

PD-L a ajuns de rasul lumii. Productiile tot mai atipice ale unor membri care vor sa parvina cu orice chip, indiferent de mijloace, socheaza tot mai mult. Edmond Talmacean este deja super vedeta Romaniei.

Imi imaginez ca orice pedelist normal s-a imbujorat de rusine cand l-a auzit cantand "We are the champions"... cu dedicatie.

Privind manifestarile lui Talmacean din ultima saptamana exista o singura explicatie. Este un agent al Uniunii Social Liberale sub acoperire, introdus in PD-L pentru a umili partidul si a-i face si pe ultimii simpatizanti sa fuga care incotro.

Nu poti intelege altfel pentru care motiv din lumea asta pedelistii nu l-au exclus deja din cadrul partidului, de ce continua inca sa mai apara acest individ la televizor, prezentandu-se ca membru PD-L, si de ce nu i se interzice sa mai vorbeasca in numele democrat liberalilor.

Cand auzi ca a mai facut o boacana si inca una si apoi una si mai mare, te intrebi - oare acest om nu are simtul penibilului, nu simte ridicolul situatiei? Cand ajunge acasa, nu il intreaba sotia sau copilul cum a putut sa se transforme intr-un mascarici doar de dragul audientei?

Pentru ca despre asta este vorba - audienta si publicitate. Asta doar daca nu cumva Edmond Talmacean chiar o fi vreun agent al Opozitiei infiltrat la deruta in coasta PD-L intru ironizarea si destramarea partidului.

Edmond isi doreste sa devina vedeta nationala. Aproape ca a si reusit. Insa oare nu se intreaba cat l-a costat toata treaba asta? Ce a ajuns, in ce s-a transformat? A ajuns de rasul lumii, bataia de joc a oricarei prezentatoare, care mai apoi isi mai permite si aroganta de a se minuna intr-un cutremur de deontologie de decaderea clasei politice.

Ipocrizia maxima consta insa ca aceeasi presa ar face orice doar ca sa il mai aduca inca o data intr-o situatie penibila si jenanta. Nu cred ca sunt departe zilele cand il vom vedea pe Talmacean gatind ciorbe si fripturi prin platourile televiziunilor, spalandu-si lenjeria intima in redactiile ziarelor si facand tumbe si triplu salturi in direct.

Cat de jos a ajuns si presa, e suficient sa ne aducem aminte ce a devenit una dintre sperantele ei. Sa nu uitam ca fostul "procuror" si inchizitor al politicienilor, incredibilul deontolog Robert Turcescu, in prezent in cautare disperata de audienta, l-a provocat la un dans, dupa ce ziaristul insusi a prestat un numar de samba-disco-nu-stiu-ce pe scena. Intr-un final, desigur, si-a dat drumul si Talmacean.

Daca aceasta a devenit metoda fostului crucisator al Realitatii TV de a scoate adevarul si stirile de la politicieni, atunci cercul spectacolului dizgratios este complet. Telespectatorii vor circ, televiziunile comerciale sunt aproape obligate sa-l furnizeze, daca vor sa supravietuiasca, iar politicienii isi dau chilotii jos ca sa ajunga pe prima pagina a ziarelor si in deschiderea jurnalelor.

Toti vor sa fie recunoscuti, toti vor sa ajunga mari, sa devina importanti, sa-i opreasca lumea pe strada si sa le ceara autografe. Intr-un final, scopul este acelasi pentru toti - sa fie in centrul atentiei, vedeta zilei.

Pentru Talmacean nici nu mai conteaza ce spune lumea despre el, important este sa spuna. Isi imagineaza astfel ca isi construieste un viitor, cand el saracul nu face decat sa si-l distruga si sa se transforme in circarul clasei.

Televiziunile ii asigura mijloacele. Presa ii canta in struna nebunia mimata, iar publicul inghite cu gura deschisa, mimand in acelasi timp greata, fiecare miscare si ii soarbe fiecare vocala. PD-L este multumit de clovnul care distrage atentia de la criza si de la mizeria cotidiana.

Esti tentat sa spui ca toata lumea e multumita. Doar ca a doua zi majoritatea se va trezi cu aceleasi probleme, cu aceeasi viata de ieftina si plina de probleme si inconjurati de o lume unde talmacenii au tot, iar ei nimic.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Edmond Talmacean danseaza televizor, #Robert Turcescu danseaza Talmacean , #stiri PDL