Soarta disidentilor din PDL, decisa la Colegiul Director din 17 august

Luni, 05 August 2013, ora 23:08
1637 citiri
Soarta disidentilor din PDL, decisa la Colegiul Director din 17 august

Colegiul Director al PDL din 17 august de la Baia Mare va decide cum va reactiona la atitudinile celor care ies din linia partidului, a declarat luni prim-vicepresedintele democrat-liberal Andreea Paul.

"Pe 17 august avem un Colegiu Director la Baia Mare in care se va intampla exact ceea ce a spus presedintele Vasile Blaga, in care punem capat ipocriziei.(...) Nu ma pot substitui Colegiului Director. Haideti sa avem ragazul necesar pentru a se derula acest Colegiu Director si apoi va anuntam care sunt deciziile.(...)

In BPN de astazi (luni - n.red.) s-a discutat despre situatia politica a scenei romanesti in ansamblu si, in particular, despre Partidul Democrat Liberal. Deciziile finale se vor lua pe 17 august la Baia Mare.(...) Decizia presedintelui Vasile Blaga v-a fost facuta publica la demarajul acestui BPN: stop ipocriziei.

Andreea Paul: Ne vom ocupa de imbuibatii din PDL

Pe data de 17 august, la Baia Mare, Colegiul Director decide cum va reactiona la atitudinile care ies din linia Partidului Democrat Liberal, care nu respecta politica de centru-dreapta a PDL", a declarat prim-vicepresedintele PDL, intr-o conferinta de presa la finalul BPN al formatiunii.

Ea a adaugat ca in privinta acestui subiect "a fost explicita declaratia presedintelui PDL, Vasile Blaga, si ramane in picioare". "Pe aceeasi linie s-a discutat si in interiorul BPN", a declarat Andreea Paul.

Intrebata daca in cadrul BPN s-a discutat punctual cu referire la anumiti democrat-liberali care nu ar respecta obiectivele PDL, ea a spus: "Nu dezvalui ceea ce se discuta, ci dezvaluim public deciziile. Deciziile finale se iau pe 17 august la Baia Mare".

Vasile Blaga a declarat inainte de sedinta BPN ca "nu poti fi un membru fidel al PDL contribuind la constructia unui alt partid".

"Si, pana la urma, lucrurile le vom clarifica destul de repede. Vom avea si un Colegiu Director la Baia Mare. Cine este in PDL va trebui sa munceasca pentru ca acest partid sa-si atinga obiectivele", a subliniat, inaintea sedintei Biroului Permanent National al partidului, Vasile Blaga.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#excluderi demisii PDL, #Colegiu Director PDL, #Colegiu Director Baia Mare , #demisii