Protocol de colaborare intre PDL, PNL si PNTCD, in teritoriu

Miercuri, 25 Iunie 2014, ora 20:29
1848 citiri
Protocol de colaborare intre PDL, PNL si PNTCD, in teritoriu

Liderii organizatiilor PDL, PNL si PNTCD din Timisoara au semnat un protocol de colaborare, miercuri dupa-amiaza, pentru unificarea dreptei si pentru sustinerea proiectelor comune la nivel local.

Presedintele PNL Timisoara, vicepremierul Dan Diaconu, presedintele Organizatiei de Femei a PDL Timisoara, consilierul local Adelina Tirziu, si presedintele PNTCD, Ciprian Mihok, au fost semnatarii protocolului, la Primaria Timisoarei, transmite Mediafax.

PDL si PNL au semnat primul protocol in Capitala: Fuziunea se face daca renuntam la orgolii

"Semnatarii hotarasc, prin prezentul protocol, sa se alieze, formand o platforma politica de centru-dreapta, la nivelul municipiului Timisoara, avand drept scop colaborarea politico-administrativa in vederea sustinerii proiectelor comune in administratia publica locala a municipiului Timisoara, vizand cresterea calitatii vietii locuitorilor urbei si administrarea sa performanta.

Reprezentantii partidelor politice ale prezentului protocol vor colabora strans in cadrul Consiliului Local al municipiului Timisoara, pentru indeplinirea obiectivelor municipalitatii", se arata in protocol.

La semnarea protocolului de colaborare dintre cele trei partide au participat si liderii PDL si PNL din Timis, Constantin Ostaficiuc, respectiv Nicolae Robu.

PDL si ONG-ul lui Chiliman au semnat protocol de colaborare - vezi ce prevede

De asemenea, luni, PDL si PNL au semnat un protocol de colaborare in sectorul 1 al Capitalei, la eveniment fiind prezenti Vasile Blaga, Eugen Nicolaescu si Andrei Chiliman.

PDL si PNL au semnat un protocol de colaborare in sectorul 1 al Capitalei, la eveniment fiind prezenti Vasile Blaga, Eugen Nicolaescu si Andrei Chiliman.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#protocol colaborare PDL PNL PNTCD, #protocol PDL PNL Timisoara, #colaborare PDL PNL PNTCD , #PNL