Primarul din Alba Iulia: Plecare humanum est, dar nu s-a pus problema plecarii mele din PDL

Luni, 03 Februarie 2014, ora 16:17
1618 citiri
Primarul din Alba Iulia: Plecare humanum est, dar nu s-a pus problema plecarii mele din PDL

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a dezmintit ca ar pleca din PDL catre Partidul Miscarea Populara, afirmand ca "plecare humanum est", dar doar pentru cei care "isi traduc valoarea umana prin propriile interese".

"Faptul ca unii sunt mai usor influentabili nu inseamna ca si altii ar trebui sa faca la fel si sa urmeze turma. Si, de obicei, acesti 'unii' sunt cei care nu lasa ceva palpabil in urma (...). Adica nu sunt tocmai oamenii pe care se poate conta. E treaba lor, sunt alegerile lor. Adica 'plecare humanum est', dar doar pentru cei care isi traduc valoarea umana prin propriile interese.

Ceea ce va pot spune clar despre mine este ca nu s-a pus nicio secunda problema plecarii mele din PDL. Sau, daca a pus-o cineva, a pus-o asa, inventata intre o cafea si un ceai", a declarat vicepresedintele democrat-liberal, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

PMP, discutii cu Boc, Scripcaru, Hava si Gheorghe Stefan pentru a se alatura partidului - surse

Acesta a facut precizarile dupa ce nu a fost prezent la intalnirea Comitetului Director al PDL de la Brasov, de sambata, absenta sa fiind definita drept "o 'inevitabila renuntare' la PDL si schimbare a 'destinului' politic", potrivit comunicatului.

"Faptul ca nu am fost la conferinta de la Brasov este perfect explicabil: nu eram in tara in acel moment. Nu este imposibil de inteles ca fiecare are o agenda, un program, cu prioritati stabilite si care trebuie respectate. De aici, insa, pana la 'pleaca, de-aia n-a venit' sau alte formulari asemanatoare care nu suporta semne de intrebare, este o cale foarte lunga.

(...) Certificatul de dreapta nu e o patalama pe care ti-o da cineva, este o stare consimtita de felul in care muncesti indiferent de perioada electorala", a mai declarat Mircea Hava, conform comunicatului.

Ce-ar trebui sa faca un traseist? Hava: Sa stea o jumate de an pe Muntele Sfant, pentru curatenie

Reuniunea liderilor PDL: Boc si Gheorghe Stefan n-au venit, Blaga nu comenteaza. Falca: Probabil o sa sprijin PMP

Primarii PDL de Cluj, Alba Iulia si Piatra Neamt, Emil Boc, Mircea Hava si Gheorghe Stefan, nu au venit la reuniunea Delegatiei Permanente si Colegiului Director ale PDL de la Brasov, convocata de presedintele partidului, Vasile Blaga, aparand astfel speculatii ca ar purta discutii cu Partidul Miscarea Populara pentru a se alatura formatiunii. De asemenea, primarul aradean Gheorghe Falca a declarat ca va sprijini Miscarea Populara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#Mircea Hava plecare PDL, #plecari PDL PMP , #demisii
Comentarii
Poza barabula
barabula
rank 5
plecare humanum est
Poza CH 1291
CH 1291
rank 5