Primarul Brasovului dezminte zvonurile privind trecerea sa la PSD

Luni, 26 Iulie 2010, ora 11:50
3248 citiri
Primarul Brasovului dezminte zvonurile privind trecerea sa la PSD
Foto:1235.ro

In timp ce in mass-media apar zvonuri potrivit carora primarul Brasovului si totodata seful filialei PD-L, George Scripcaru, ar urma sa treaca peste o luna, impreuna cu colegii sai, in tabara PSD, acesta dezminte categoric informatia, spund despre ea ca este "o prostie".

Lovitura la adresa Guvernului Boc, dar si la adresa lui Traian Basescu, ar urma sa fie data in preziua viitoarei motiuni de cenzura din toamna, cand primarul Brasovului, care conduce nemijlocit doua organizatii judetene, Brasov si Covasna, ar urma sa treaca in tabara PSD, in schimbul unor functii de presedinti in organizatiile PSD din cele doua judete, scrie Jurnalul National.

"Este o prostie care nici nu merita comentata. Ce sa fac daca unii preiau fara nici macar sa intrebe? E o chestiune de bun simt, cand vrei sa dai asa ceva", a declarat pentru Ziare.com primarul George Scripcaru, intrebat fiind cum comenteaza informatiile aparute luni atat in presa scrisa cat si la posturile de stiri.

Mai mult, conform Jurnalului National, cei zece parlamentari controlati de Scripcaru, sapte la Brasov si trei la Covasna, vor trece si ei la PSD, asigurand astfel, teoretic, voturile necesare pentru ca o noua motiune de cenzura la adresa Guvernului Boc sa treaca.

"Nici nu avem 10 parlamentari. PD-L are la Brasov cinci parlamentari, iar la Covasna nu e niciun parlamentar. De unde toate bazaconiile astea?", intreaba retoric Scripcaru.

De altfel, informatiile pot fi verificate pe site-urile Camerei Deputatilor si Senatului, unde PD-L figureaza cu trei deputati si doi senatori in Brasov si niciun parlamentar in Covasna.

Pe de alta parte, rugat sa comenteze afirmatia vicepresedintelui PSD al Consiliului Judetean Brasov, Ion Ochi, care a declarat ca dezertarea democrat-liberalilor "poate fi posibila, probabila, daca ai nostri ii ofera lui Scripcaru imunitate in dosarele alea penale ale lui", primarul Brasovului a replicat: "daca acesta este principiul dupa care abordeaza unii astfel de probleme, inseamna ca am ajuns rau".

"Categoric nu plec din PD-L", a conchis George Scripcaru.

Totodata, presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, nu s-a aflat in tara miercurea trecuta, astfel incat acesta nu se putea intalni cu primarul Brasovului, George Scripcaru, zvon lansat in acelasi articol al Jurnalului National.

"Domnul Dragnea nu a fost miercurea trecuta in tara, doar daca nu a venit incognito, si iertati-ma, dar nu vreau sa comentez lucruri neserioase", a afirmat Ponta, intrebat de jurnalisti daca este adevarat ca Liviu Dragnea a negociat cu Scripcaru intrarea in PSD.

"Jurnalul National" scrisese si ca primarul Brasovului ar fi avut miercuri o intalnire la un restaurant cu Liviu Dragnea, unde s-ar fi discutat trecerea mai multor organizatii ale PD-L din Ardeal, cu tot cu parlamentari, la PSD.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#George Scripcaru PDL PSD, #trecere democrat liberali PSD, #PDL Brasov trecere PSD , #demisii