Presedintele PC: Anul 2012 va fi anul de disparitie al PD-L

Duminica, 03 Octombrie 2010, ora 17:42
1331 citiri
Presedintele PC: Anul 2012 va fi anul de disparitie al PD-L

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, ii transmite premierului Emil Boc ca anul 2012 va fi anul PD-L, asa cum a prezis el duminica, insa nu anul cand vor castiga alegerile, ci cand va "intra in istorie pentru ca va disparea".

"2012 va fi anul in care veti intra in cartile de istorie ca primul partid care, dupa ce a dat un candidat la presedintie timp de doua mandate si a condus Guvernul vreme de cel putin trei ani, va disparea. Veti avea cel mai slab scor din istoria PD-L, asa ca va sugerez sa nu va mai faceti prea mari iluzii", este mesajul presedintelui PC, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Daniel Constantin crede insa ca de fapt PD-L nu apuca anul 2012.

"Credeti ca romanii vor mai astepta rezultatele incompetentei dumneavoastra? Conduceti Cabinetul Boc 5 si inca nu ati luat nicio masura anticriza reala, pentru romani! Credeti poate ca vor uita si va vor vota in 2012? Nu! Poporul va vota cu doua maini suspendarea presedintelui, nu PD-L la Guvernare!", mai sustine presedintele PC.

Emil Boc: 2012 va fi din punct de vedere politic anul PD-L

Premierul Emil Boc a declarat ca anul 2012 va fi anul PD-L, care va castiga alegerile locale si parlamentare, deoarece masurile dureroase aplicate acum sunt corecte, iar efectele lor vor fi resimtite pe deplin atunci, cand tara noastra va fi pe crestere economica.

Compararea lui Basescu cu Alexandru Ioan Cuza este un act de nesimtire

Daniel Constantin reitereza ideea ca asemanarea lui Traian Basescu cu Alexandru Ioan Cuza, facuta de unii membrii PD-L, este un act de nesimtire la adresa romanilor.

"Alexandru Ioan Cuza a modernizat Romania, Basescu a dus-o multi ani inapoi prin minciunile lui, prin incompetenta lui Boc pe care l-a sustinut in functie si prin reformele false pe care le tot sustine in fiecare an.

Cuza a facut reforme! Reforme cum Romania ultimilor 20 de ani nu a vazut. Cuza a reformat agricultura si economia tarii, a pus invatamantul romanesc pe picioare. Basescu trimite profesorii din tara, se bate cu pumnul in piept ca distruge coruptia si sustine imprumuturile de la FMI", mai sustine conservatorul.

Daniel Constantin mai spune ca istoria nu este intotdeauna dreapta.

"Cuza a abdicat, chiar daca a infaptuit Unirea Tarii Romanesti, lui Basescu i se pare nedrept sa fie suspendat chiar daca a indatorat trei generatii de romani de azi inainte", conchide acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Daniel Constantin 2012, #2012 disparitie partid PDL , #Emil Boc