Predoiu, Falca si Cretu, validati in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Luni, 14 Octombrie 2013, ora 15:18
1748 citiri
Predoiu, Falca si Cretu, validati in cursa interna a PDL pentru prezidentiale
Foto: Arhiva

Catalin Predoiu, Simona Cretu si Gheorghe Falca au fost validati pentru alegerile interne din PDL privind desemnarea candidatului la scrutinul prezidential de anul viitor.

"Comisia s-a intrunit aseara (duminica - n.red.). Am analizat toate cele trei proiecte depuse. Din punct de vedere formal au fost indeplinite conditiile prevazute de Statut si deciziile luate in Colegiul Director National al partidului, urmand ca cei trei, Simona Cretu, Catalin Predoiu si Gheorghe Falca, sa intre in campania electorala in perioada imediat urmatoare potrivit programului stabilit", a declarat luni presedintele Comisiei Nationale de Integritate, Statut si Litigii a partidului, Daniel Buda.

Acesta a adaugat ca proiectele depuse de cei trei sunt proiecte de tara elaborate in acord cu politicile promovate de Partidul Democrat Liberal.

Buda a precizat ca, potrivit programului stabilit, cei trei candidati inscrisi in competitia interna pentru desemnarea prezidentiabilului PDL se vor deplasa in teritoriu pentru a-si promova programele in cadrul organizatiilor. Prima runda de alegeri se va desfasura pe 26 octombrie, la nivelul regiunii de nord-est (regiunea Moldova).

"Va fi un scrutin organizat pe sectii de votare, in interiorul partidului, in locuri deja stabilite", a mai spus Buda.

Ce promite Predoiu sa faca daca ajunge presedinte

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a anuntat luni, intr-o postare pe blogul sau, ca programul de tara cu care candideaza in cursa interna se intituleaza: "Forta echilibrului - pentru o Romanie bine condusa spre prosperitate si normalitate".

Simona Cretu, consilier la primarie, s-a inscris in competitia PDL pentru Cotroceni: Incerc sa gandesc pozitiv

Simona Cretu a precizat recent ca programul sau de tara include mai multe proiecte si strategii privind recuperarea patrimoniului, protectia mediului si comunicarea.

Gheorghe Falca, despre candidatura la presedintie si proiectul noului partid de dreapta Interviu

La randul sau, Gheorghe Falca a declarat ca decizia de a se inscrie in competitia interna este o oportunitate de "dezbateri in vederea unificarii dreptei si clarificarilor doctrinare in Romania si, in mod evident, a conceptiei necesare in vederea unui proiect nou pentru Romania, in perspectiva anului 2020".

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#cursa interna PDL, #cursa interna PDL prezidentiale, #PDL prezidentiale, #candidati PDL presedintie , #alegeri prezidentiale