PDL Bucuresti a impartit portocale pe strada. Tinerii, confundati cu "PSD-PPSD"

Vineri, 06 Decembrie 2013, ora 19:32
2104 citiri
PDL Bucuresti a impartit portocale pe strada. Tinerii, confundati cu "PSD-PPSD"

Democrat-liberalii din Capitala s-au mobilizat vineri, de Sfantul Nicolae, la impartit de portocale bucurestenilor, acest fruct fiind ales, dupa cum a explicat fostul prefect Mihai Atanasoaei, pentru o dubla calitate: este "de sezon" si culoarea sa coincide cu cea a PDL.

"Portocala este un fruct sanatos de sezon si e un fruct portocaliu", a motivat Atanasoaei aceasta alegere. Membrii marcanti ai celui mai mare partid de opozitie au lipsit insa de la actiunea de impartire a portocalelor.

Punctul de start a fost Piata Uniri, aproximativ 200 de membri ai PDL din organizatiile sectoarelor 3, 4 si 5, echipati cu geci portocalii raspunzand chemarii partidului. Au fost puse "la bataie" cinci tone de portocale, cate una de persoana, pentru ca a fost un gest simbolic.

Actiunea democrat-liberalilor a fost primita cu sentimente diferite de catre "beneficiari": unii oameni au apreciat gestul, altii au fost critici. Fie cei de la PDL au fost confundati cu social-democratii, fie portocalele pareau ca erau doar "cu dedicatie", fie gecile distribuitorilor erau prea portocalii.

"Am primit o portocala de la astia, de la PSD - PPSD", a comentat o femeie, in timp ce isi curata prompt fructul primit. "De abia mi-au dat, dadeau la cine vroiau ei, am cerut-o", se arata suparata o alta.

O a treia este nemultumita ca democrat-liberalii au venit "branduiti" cu portocaliu si insemnele partidului, pentru ca identitatea lor sa fie fara niciun dubiu. "Nu trebuiau sa arate uniforma PDL. Nu mi se pare normal, doar pe ei ii vedem ca impart portocale si nu cred ca sunt numai cei de la PDL", isi da alambicat cu parerea.

In schimb, o alta trecatoare are o apreciere laconica: "este un gest frumos".

"Bine ca ne-a dat si nu ne-a luat", a rezumat pragmatic un barbat.

Saptamana aceasta, democrat-liberalii au mai fost in strada, inclusiv in Bucuresti, dar cu un scop mai grav: sa isi strige supararea fata de bugetul de stat pe anul viitor. In Capitala, protestul anti-buget a avut un numitor comun cu distribuirea portocalelor: liderii de seama ai partidului s-au remarcat prin absenta.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#PDL Bucuresti impartit portocale, #portocale impartide PDL Bucuresti , #stiri PDL