PDL a creat o functie noua pentru Predoiu. Blaga: Saptamana viitoare vin nume cu rezonanta

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 20:58 2161 citiri

Colegiul Director (CD) al PDL a aprobat, vineri, marirea numarului de prim-vicepresedinti ai partidului de la 4 la 5, urmand ca aceasta propunere sa fie votata sambata de Consiliul National de Coordonare, a anuntat presedintele PDL, Vasile Blaga.

El a aratat ca aceasta decizie a fost votata cu unanimitate in Colegiul Director al partidului.

Blaga a refuzat sa precizeze daca noua functie de prim-vicepresedinte va fi ocupata de Catalin Predoiu.

"Nu am de facut nicio precizare. Maine Consiliul de Coordonare va aproba aceasta propunere de marire a numarului de prim-vicepresedinti de la 4 la 5", a spus Blaga.

De asemenea, Vasile Blaga a refuzat sa raspunda la o intrebare a ziaristilor legata de posibila candidatura la prezidentiale a lui Catalin Predoiu.

"Nu am de facut niciun comentariu", a raspuns Blaga.

Revenire surpriza pe scena politica: Catalin Predoiu s-a inscris in PDL

Fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu a intrat in PDL, urmand sa ocupe o functie de prim-vicepresedinte al partidului, au declarat vineri surse din partid.

Saptamana viitoare vin in PDL nume cu rezonanta

Pe de alta parte, liderul PDL a spus ca a colaborat foarte bine cu Adrian Papahagi si ii pare rau ca acesta a plecat din formatiunea politica, aratand ca "orice coleg care pleaca din partid este o pierdere", dar ca saptamana viitoare se asteapta intrarea unor "nume cu rezonanta".

"Imi pare rau, (Adrian Papahagi - n.red.) a ales un alt drum, am inteles ca se inscrie in Partidul Miscarea Populara, este decizia domniei sale, am colaborat bine cu domnia sa, ii urez succes", a raspuns Blaga unei intrebari pe aceasta tema.

De asemenea, Blaga a aratat ca orice coleg care pleaca din PDL reprezinta "o pierdere" pentru democrat-liberali.

Raspunzand altei intrebari, Vasile Blaga a precizat ca se asteapta la "foarte multe intrari noi" in PDL, mentionand ca saptamana viitoare vor intra "nume de rezonanta din mediul universitar din Capitala".

Papahagi a demisionat din PDL - Vezi in ce partid intra

Adrian Papahagi a anuntat vineri ca a demisionat din PDL si ca a acceptat sa faca parte din grupul de initiativa al Partidului Miscarea Populara.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News