Olt: Patru primari PDL au trecut la PSD

Vineri, 06 Iulie 2012, ora 21:24
1959 citiri
Olt: Patru primari PDL au trecut la PSD
Foto: pdlcluj.ro

Patru primari din judetul Olt alesi pe listele PDL au trecut la PSD, impreuna cu fostul secretar general al PDL Olt Dan Balasescu, a anuntat, vineri, in conferinta de presa, vicepresedintele PSD Olt, Marius Oprescu, cei patru edili fiind exclusi recent din PDL de fostul sef interimar al filialei.

Cei patru primari care au trecut in tabara social-democrata sunt Marinel Trasca, primarul de la Dobretu, Mihai Ioana, de la Gradinari, Dumitru Costea de la Ganeasa si Gheorghe Ristea, primarul comunei Valea Mare. Alaturi de ei, a mai parasit PDL Olt si fostul secretar general al organizatiei Dan Balasescu.

"Alaturi de noi, in PSD Olt s-a inscris fostul viceprimar Dan Balasescu, care nu a venit cu mana goala, ci cu patru primari. Nu a fost o negociere inainte, domnii primari si-au exprimat optiunea sa treaca in cea mai puternica echipa politica din Olt imediat dupa alegeri, lucru pe care l-au si facut", a declarat Marius Oprescu, vicepresedintele PSD Olt.

Primarii care au trecut la PSD au sustinut ca au luat deciziile dupa ce au fost exclusi din partid si sustin ca au facut-o pentru binele comunitatilor pe care le reprezinta.

Primarii de la Dobretu, Gradinari, Ganeasa si Valea Mare nu-si vor pierde mandatele deoarece, conform celor sustinute de ei, au fost exclusi din PDL de fostul presedinte interimar al organizatiei, senatorul Mihai Nita. Ei au refuzat sa precizeze cu exactitate cand au fost exclusi din partid. Potrivit unor surse din interiorul organizatiei, deciziile de excludere ar fi fost semnate de fostul lider al democrat-liberalilor din Olt cu o seara inainte ca acesta sa paraseasca partidul, inscriindu-se in PC, fara respectarea prevederilor legale.

Senatorul Mihai Nita a anuntat, joi, ca a demisionat din PDL si s-a inscris PC. El a detinut in interimat conducerea organizatiei judetene, dupa plecarea, in martie, a lui Darius Valcov din partid.

PDL Olt a obtinut la scrutinul din 10 iunie sase primari. Pe langa cei amintiti, PDL a mai castigat sefia administratiilor locale din Crampoia si Studina, prin Ionel Mirea si Marian Vasile, ultimul fiind la al doilea mandat.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#primari PDL demisionat, #primari PDL trecere PSD, #demisii PDL PSD, #primari PDL trecut PSD , #demisii
Comentarii