Ministrul Ion Ariton va candida pentru functia de vicepresedinte al PD-L

Joi, 05 Mai 2011, ora 22:52 1188 citiri

Ministrul Economiei, senatorul Ion Ariton, a declarat, joi, ca va candida la Conventia Nationala a PD-L pentru functia de vicepresedinte, pe care spera sa o si castige.

"M-am decis sa candidez pentru functia de vicepresedinte al PD-L si sper sa o si castig", a anuntat Ion Ariton.

Acesta ocupa din 2008 functia de presedinte al Organizatiei PD-L Sibiu. Inainte sa fie ales senator si presedinte al PD-L Sibiu, in perioada 2004 - 2008, Ariton a fost vicepresedinte al Biroului Judetean PD Sibiu.

Cu trei mandate de consilier local la Sibiu, un mandat de doi ani de prefect, Ion Ariton a ajuns in 2008 senator, dupa care, din 2010, ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. Pentru anul electoral 2012, Ariton se pregateste sa castige functia de presedinte al Consiliului Judetean Sibiu, functie pentru care a mai candidat si in 2008, cand a iesit pe locul doi.

Dintre cei patru parlamentari PD-L de Sibiu, senatorul Ion Ariton si deputata Raluca Turcan candideaza pentru functii de vicepresedinti ai PD-L.

Actualul vicepresedinte al PD-L, deputatul Cornel Stirbet, a declarat joi, ca se retrage din conducerea centrala a partidului si nu mai candideaza pentru nicio functie la Conventia Nationala.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza ghighi
ghighi
rank 5
CN a PD-L trebuie sa matreasca numarul de VICEPRESEDINTI.